Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Simona Gherghe și familia ei după ce s-au confruntat cu probleme de sănătate toată iarna: „Pare că nu se mai termină”

Cum se simte Simona Gherghe și familia ei după ce s-au confruntat cu probleme de sănătate toată iarna: „Pare că nu se mai termină”

Cum se simte Simona Gherghe și familia ei după ce s-au confruntat cu probleme de sănătate toată iarna: „Pare că nu se mai termină”

Iată cum se simte Simona Gherghe și familia ei după ce s-au confruntat cu probleme de sănătate toată iarna!

Cum se simte Simona Gherghe și familia ei după ce s-au confruntat cu probleme de sănătate toată iarna

Simona Gherghe a povestit pe rețelele sociale că atât ea, cât și copiii ei au trecut prin viroze greu de suportat în ultima perioadă. Îndrăgita prezentatoare a oferit detalii referitoare la starea lor de sănătate actuală:

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, așa, să stăm la povești. Sinceră să fiu, suntem într-o perioadă, care pare că nu se mai termină, din viroză în viroză în bronșită în gripă, tuse, tuse, tuse, toată lumea, toată lumea. Așa îmi pare că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină. Aștept să treacă valul ăsta și să fie, nu știu, mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi să putem să dormim. Să am timp așa, să fiu puțin liniștită pentru că nu mă regăsesc deloc în perioada asta, inclusiv eu sunt cu răgușeală asta de care nu mai scap deloc”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Vedeta a povestit că după o vacanță superbă la schi alături de micuții ei, au debutat virozele în familie:

„Cât am fost la schi și am stat afară, nu am avut nimic. Deși au făcut lecții alături de 16 copii italieni, nu au avut nimic. Au stat afară, cum au intrat, iarăși, în încăperi, au început. Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie. Sper să-mi recapăt și eu vocea și să nu mai tușesc. De data asta am luat-o de la Ana, ea a avut bronșită și a rămas cu o tuse”, a mai spus vedeta.

Simona Gherghe are un complex din copilărie

Simona Gherghe a vorbit cu urmăritorii săi de pe Instagram despre un complex pe care îl are încă de când era micuță și peste care încearcă să treacă zi de zi, deoarece viața sa este foarte accelerată din cauza profesiei, motiv pentru care are multe nopți nedormite la activ. Vedeta este deranjată foarte tare de cearcăne și recunoaște că nu știe ce produse să mai folosească:

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse.(…) Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe: „Nu am talent, nu am har”

Prezentatoarea TV a povestit într-o emisiune faptul că și-a dorit foarte mult să urmeze o carieră în învățământ, ca profesor de franceză. Totuși și-a dat seama între timp că nu are calitățile necesare acestei profesii și a trebuit să se reinventeze și să găsească exact domeniul în care să exceleze. Astfel s-a îndreptat în domeniul presei și al televiziunii și a reușit să dea lovitura în plan profesional:

„Ani de zile mi-am dorit să fiu profesoară de limba franceză, cred că de prin clasa a doua. Și m-am pregătit în sensul ăstă, am dat la o facultate cu gândul ăsta, să devin profesor. Însă pe parcurs mi-am dat seama că nu am talent, nu am har. Ca să fii profesor îți trebuie har, îți trebuie răbdare. Ori eu am realizat că nu am nici har, nici răbdare să îi învăț pe cei din jurul meu și atunci am zis pas”, a declarat Simona Gherghe, în trecut, în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: