Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a dat cărţile pe faţă: care e adevărata relaţie cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a dat cărţile pe faţă: care e adevărata relaţie cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: "Am bătut-o pe asta..."

Simona Halep îl aşteaptă pe Darren Cahill lângă ea, însă antrenorul care a dus greul în ultimul an şi, mai ales, la Wimbledon, este Daniel Dobre.

Simona Halep l-a pus de mai multe ori pe Dobre în situaţii stânjenitoare la momentele de on-court coaching, dar jucătoarea noastră a firmă că relaţiile dintre ei sunt excelente.

Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat pereu pe oamenii de lângă mine.

Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun„, a spus Simona Halep la TVR1.

Daniel Dobre a vorbit şi el despre relaţia cu Simona Halep.

Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude. Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi niciodată. Lucrurile pe care le fac, le fac pentru jucători”, a spus Daniel Dobre, la Marius Tucă Show, preluat de Digisport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: