Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, eliminată în optimi la Cincinnati

Simona Halep, eliminată în optimi la Cincinnati

Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, vineri dimineaţă, după ce a pierdut contra sportivei din Statele Unite ale Americii Madison Keys (18 WTA), scor 1-6, 6-3, 5-7.

După un prim set slab, în care a obţinut un singur game şi care s-a terminat în 24 de minute, Halep şi-a revenit în actul secund şi a trimis meciul în set decisiv.

Madison Keys a început excelent ultimul set, conducând cu 3-0, însă Halep a echilibrat din nou partida şi a salvat o minge de meci la scorul de 5-4. În cele din urmă, Halep a pierdut cu 5-7, iar partida s-a încheiat după aproximativ două ore şi două minute, scrie Digi Sport.

Astfel, Simona Halep părăseşte competiţia de la Cincinnati în faza optimilor, după ce, anul trecut, românca ajungea până în ultimul act. Sportiva din Constanţa îşi va menţine locul 4 în clasamentul WTA.

Celelalte meciuri de la Cincinnati sunt Sofia Kenin (22 WTA) – Naomi Osaka (1 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA) – Svetlana Kuznetsova (153 WTA) şi Ashleigh Barty (2 WTA) – Maria Sakkari (33 WTA).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: