Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep s-a calificat în optimi la Cincinnati. Reacţia imediată a româncei

Simona Halep s-a calificat în optimi la Cincinnati. Reacţia imediată a româncei

Simona Halep are un nou iubit

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat cu dificultate în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (Ohio/SUA), dotat cu premii totale de 2.944.486 dolari, după ce a învins-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 3-6, 7-5, 6-4.

Simona Halep a venit cu veşti bune imediat după finalul partidei. Românca nu a simțit dureri în timpul meciului pe care l-a câștigat după două ore și două minute.

A fost un meci forte greu. A lovit mingea forte tare. Nu am renunțat și chiar am vrut să alerg după fiecare minge și mă bucur. Mental, a fost dificil după accidentarea de la turneul trecut. Nu am avut dureri și asta m-a bucurat, dar nu mi-a fost ușor să îmi găsesc ritmul. În setul 2, am simțit că pot fi agresivă și că pot veni peste ea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și sper să ne vedem până la sfârșit”, a spus Halep, la finalul meciului, preluată de Digisport.

Simona Halep este pe locul 4 în topul Forbes! Cât a câștigat în 2018!

Retrasă din competiţie la Rogers Cup din cauza unor dureri la călcâiul lui Ahile, Simona Halep spune, deci, că se simte bine după tratamentul efectuat şi speră ca la finalul aceste săptămâni să spargă gheaţa la Cincinnati.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: