Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a abandonat la Rogers Cup! Acuză probleme medicale!

Simona Halep a abandonat la Rogers Cup! Acuză probleme medicale!

Simona Halep antrenată de Darren

Simona Halep a abandonat la Rogers Cup. Românca nu a putut continua meciul din sferturile turneului de la Toronto. A fost nevoită să iasă de pe teren după primul set, acuzând o accidentare la piciorul stâng. Marie Bouzkova a început bine meciul și a condus cu 4-0 la game-uri. Campioana de la Wimbledon a revenit a câștigat 4 game-uri la rând și a egalat 4-4. Cehoaica și-a adjudecat totuși primul set cu 6-4, după 45 de minute.

În acel moment Simona Halep a luat decizia la care nu se aștepta nimeni. A resimțit încă de la început dureri la tendonul care i-a făcut probleme și în meciul precedent, așa că după ce s-a consultat și cu staff-ul a decis să părăsească competiția.

”Îmi pare foarte rău că Simona a trebuit să abandoneze, dar pot spune că a fost un privilegiu pentru mine să joc în compania ei, chiar dacă a fost doar un set. M-am bucurat de fiecare minut”, a declarant la finalul meciului, Marie Bouzkova.

Reacția Simonei după ce a părăsit turneul

”Cu siguranţă că nu aşa mi-aş fi dorit să plec de la Rogers Cup, dar sunt fericită că am făcut o săptămână foarte bună aici. Vreau să le mulţumesc fanilor din Toronto – v-am auzit în seara asta!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Dacă ar fi câștigat în sferturi la Rogers Cup, Simona Halep s-ar fi întâlnit din nou cu Serena Williams. Sportive din SUA s-a calificat mai departe după ce a învins-o fără problem pe Naomi Osaka, cu 6-3, 6-4. Pentru Simona ar fi fost a cincea prezență consecutive în semifinalele turneului dotat cu premii în valoare de 2,83 milioane de dolari.

Citește și: Simona Halep, în sferturi la Rogers Cup! Și-a zdrobit adversara!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: