Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, în sferturi la Rogers Cup! Și-a zdrobit adversara!

Simona Halep, în sferturi la Rogers Cup! Și-a zdrobit adversara!

Simona Halep antrenată de Darren

Simona Halep, în sferturi la Rogers Cup. Românca a făcut spectacol joi noaptea la turneul din Canada.

Campioana de la Wimbledon a câștigat fără probleme cu 6-2, 6-1 în fața Svetlanei Kuznetsova, locul 198 WTA. Halep a avut nevoie doar de 66 de minute pentru a se califica în sferturile turneului. Constănțeanca a început bine meciul, chiar dacă în partida precedent a acuzat probleme medicale. A preluat conducerea 3-0, apoi a mai fost doar un pas până la câștigarea primului set cu 6-2. Și în actul secund lucrurile s-au desfășurat la fel. Rusoaica, revenită în circuit după o lungă absență, a fost practic inexistentă pe teren. În decisiv a luat doar un singur game, în momentul în care era condusă cu 5-0.

Câți bani a adunat Simona

După acest meci, Halep conduce cu 5-3 în întălnirile directe cu Kuznetsova.
Simona Halep, dublă campioană la Rogers Cup, în 2016 şi 2018 (de fiecare dată la Montreal), va primi un cec în valoare de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA. Dacă se califică în semifinale, Halep va primi 126.950 de dolari. Mai departe, pentru prezența în finală încasează 253.420 de dolari, în timp ce învingătoarea se alege cu un cec în valoare de 521.530 de dolari. Turneul din Canada este dotat cu premii de 2,83 milioane de dolari, iar câștigatoarea primește 900 de puncte WTA. În sferturi Simona o va întâlni pe cehoaica Marie Bouzkova. Aceasta a trecut fără probleme în două seturi 6-2, 6-2 de letona Jelena Ostapenko.

Caroline Wozniacki, eliminate în turul doi

Iga Swiatek a reușit să producă surpriza cea mai mare la acest turneu. Jucătoarea de 18 ani din Polonia a eliminat-o în turul doi, pe Caroline Wozniacki, locul 18 WTA. Swiatek s-a impus în trei seturi 1-6, 6-3, 6-4.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: