Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, victorie dramatică! A trecut greu de Jennifer Brady

Simona Halep, victorie dramatică! A trecut greu de Jennifer Brady

Simona Halep antrenată de Darren

Update: Simona Halep o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova în turul trei al turneului de la Toronto. Meciul are loc în jurul orei 22.00. Turneul WTA de la Toronto, Canada este dotat cu premii în valoare de 2,83 milioane dolari.

Simona Halep, victorie dramatică la turneul de la Toronto. Românca a trecut greu 4-6, 7-5, 7-6 de Jennifer Brady, în turul doi al comperiției. Campioana de la Wimbledon a avut nevoie de trei seturi și un tie-break în decisiv pentru a se califica în turul următor. Jennifer Brady, jucătoare venită din calificări a reușit să conducă cu 3-0 la game-uri, iar la final s-a impus. Setul al doilea a fost echilibrat până la 5-5. În acele momente efortul a fost destul de mare și Simona Halep a acuzat problem la gambă, având nevoie și de îngrijiri medicale. În decisiv, românca a preluat rapid conducere, dar când avea 4-0 a avut o cădere, ceea ce i-a permis adversarei să preia conducerea. Meciul s-a decis în tie-break.

”S-a simțit azi că nu am jucat două săptămâni. A fost greu să revin. Am avut nevoie de o pauză.”, a spus Halep, la finalul meciului.

Simona Halep vrea să-și apere titlul

În turul trei la turneul de la Toronto, Simona o va întâlni pe câștigătoarea dintre Donna Vekic și Svetlana Kuznetsova. Campioana de la Wimbledon, a luat titlul în Canada anul trecut și are nevoie să-și apere și punctele castigate. La acest turneu, învingătoarea primește 900 de puncte. Românca este pe locul 4 WTA, cu 5.933 de puncte.

Citește și: Simona Halep este pe locul 4 în topul Forbes! Cât a câștigat în 2018!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini