Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a fost amendată la US Open! Cât scoate din buzunar!

Simona Halep a fost amendată la US Open! Cât scoate din buzunar!

Simona Halep

Simona Halep a fost amendată la US Open. Organizatorii au decis să o penalizeze, după o ieşire nervoasă în timpul partidei cu Taylor Townsend.

În timpul meciului cu Taylor Townsend, din turul al doilea al ultimului turneu de Grand Slam al anului, Simona s-a enervat şi a avut o reacţie necontrolată. Suma nu este mare. Organizatorii au decis să o penalizeze cu 3.000 de dolari. Halep a fost eliminată în turul doi, după ce a pierdut cu 6-2, 3-6, 6-7, meciul cu americanca Taylor Townsend. Până în acest moment cea mai mare amendă a fost primită de rusul Daniil Medvedev, pentru scandalul provocat în partida cu Feliciano Lopez.

9.000 de dolari va plăti Daniil Medvedev

Rusul, Daniil Medvedev, locul 5 ATP va plăti 9.000 de dolari după scandalul din meciul cu Feliciano Lopez. Jucătorul a aruncat un prosop dat de un copil de mingi.După ce a fost avertizat de arbitru, el a aruncat cu rachet. Fiind fluierat de public, rusul a făcut mai multe gesturi obscene, iar imaginile au fost proiectate pe ecranele de pe arenă. Astfel, va plăti 5.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi 4.000 de dolari pentru gesturi obscene. Medvedev nu este la prima abatere. A mai fost amendat cu 7.500 de dolari după primul tur şi cu 2.500 de dolari după al doilea.

Novak Djokovic s-a certat cu un fan

Novak Djokovic s-a enervat rău la un antrenament, înaintea meciului din turul 3 la US Open. A fost deranjat şi nu a mai suportat apostrofările.

S-a dus la el şi i-a spus: „O să vin să te găsesc. Te găsesc eu mai târziu. Crede-mă, o să te găsesc!”. Cearta a mai continuat apoi. După toată scena, sârbul a fost întrebat ce s-a întâmplat, iar el a spus că totul va rămâne între ei şi vor ieşi împreună să bea ceva.

Citeşte şi: Pilotul de F2, Anthoine Hubert a murit într-un accident groaznic pe circuit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: