Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după divorţul de Toni Iuruc: „Nu puteam respira deloc” FOTO

Simona Halep a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după divorţul de Toni Iuruc: „Nu puteam respira deloc” FOTO

Simona Halep a apelat la o operație din cauza unor probleme la nas. Aceasta a povestit cât de tare s-a chinuit până să recurgă la ajutor specializat. Iată toate detaliile!

Simona Halep a ajuns pe masa de operații

Simona Halep a povestit în mediul online că trece o perioadă mai grea din punct de vedere medical și a fost nevoită să apeleze la o intervenție estetică care a decurs conform așteptărilor:

„După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică.

De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine.

Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep pe pagina personală de Twitter.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Cei doi au fost la un birou notarial din zona Dorobanți a Bucureștiului și au semnat actele, potrivit sport.ro.

Toni Iuruc, replică de milioane, la ieșirea de la notar

Simona Halep nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii, însă proaspătul divorțat, Toni Iuruc a fost pus pe glume și a avut o replică care a șocat, acum, întreg internetul!

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Oen.”, a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

Cum se împarte averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Un avocat specialist susține că doar în cazul în care nu au fost discutate aspectele împărțirii averii, atunci cei doi foști soți vor împărți bunurile.

Avocatul Artin Sarchizian a spus că „bunurile care au fost dobândite în timpul căsniciei sunt considerate bunuri comune, iar premiile dobândite de unul dintre soți au o categorie și un regim special”, potrivit Fanatik.

 

Sursa foto: Simona Halep Twitter

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: