Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a ieșit la plimbare cu iubitul, deși este infectată cu COVID19. Cum s-a echipat sportiva

Simona Halep a ieșit la plimbare cu iubitul, deși este infectată cu COVID19. Cum s-a echipat sportiva

GALERIE FOTO (5) Simona Halep a ieșit la plimbare cu iubitul

În ultima zi a lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Conform acesteia, nu are simptome grave, motiv pentru care a decis să se izoleze în casă. Însă, sportiva a fost văzută recent împreună cu iubitul său, Toni Iuric, pe un șantier.

Simona Halep a ieșit la plimbare cu iubitul, deși este infectată cu COVID19. Cum s-a echipat sportiva

La o săptămână de când și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro alături de iubitul său, Toni Iuruc, pe un șantier unde se află o casă în construcție. Este posibil ca tenismena să se fi vindecat de COVID19 sau să fi efectuat un alt test al cărui rezultat a ieșit negativ. Cu toate astea, atât Toni, cât și Simona au respectat toate măsurile de restricție și au purtat mască de protecție. Simona și iubitul său au ales o ținută lejeră și sport, și au analizat timp de câteva minute zona în care se află șantierul, după care s-au urcat în mașină și au plecat.

Potrivit informațiilor Direcției de Sănătate Publică, persoanele aflate în carantină, trebuie să stea 14 zile, dar dacă acestea solicită un test coronavirus înaintea împlinirii celor 14 zile de carantinare, și rezultat este negativ, acestea pot ieși din carantină.

Simona Halep, testată pozitiv cu COVID-19

După ce Simona Halep și-a anunțat fanii de pe Twitter că a fost diagnosticată cu coronavirus, antrenorul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros, Artemon Apostu-Efremov, a declarat care este starea de sănătate a sportivei. Astel, acesta a mărturisit că tenismena se simte bine și că este asimptomatică și speră ca aceasta să se facă bine cât mai repede. „Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a mai adăugat Artemon Apostu-Efremov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: