Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep are coronavirus. Care este starea ei

Simona Halep are coronavirus. Care este starea ei

simona halep, Australian Open 2021, scandal carantina

Jucătoarea de tenis, Simona Halep a anunțat,sâmbătă, că a fost infectată cu coronavirus și a dezvoltat simptome ușoare. Astfel, sportiva a decis să se autoizoleze.

Simona Halep a fost depistată cu Covid

Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de jucătoarea de tenis pe Twitter unde a precizat că are simptome ușoare și că se va autoizola.

„Salutare tuturor! Voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru Covid-19. M-am autoizolat la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine…vom trece prin asta împreună„, a anunțat Simona Halep pe Twitter.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep nu a mai evoluat la niciun turneu în ultima lună și se află în România.

Alți mari sportivi s-au infectat cu coronavirus

Lumea sportivă este tot mai afectată de coronavirus. Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din România a fost confirmată cu coronavirus la începutul lunii octombrie. Ea a făcut febră, fapt pentru care s-a testat pentru covid.  Rezultatul fiind unul pozitiv s-a plasat în autoizolare. Jucătoarea de handbal nu știe de unde a luat virusul.

Ronaldinho, sportivul brazilian de 40 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 pe 26 octombrie. Acesta a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic.

Potrivit Diario AS, el s-a izolat în Belo Horizonte, după ce a făcut anunțul pe Instagram Stories. Ronaldinho a mărturisit, duminică, pe internet că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic.

 „Am venit în Belo Horizonte pentru un eveniment. Am făcut testul și am ieșit pozitiv, dar sunt bine, nu am simptome. Am fost absent de la eveniment, dar revin. Vă îmbrățișez!”.

De altfel, România se află pe un vârf al pandemiei cu două zile cu peste 6.000 de noi cazuri. Sâmbătă a avut loc prima scădere la 5.753 de cazuri.

Ultimul bilant covid

Până astăzi, 31 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 241.339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  172.513 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 5.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Citește mai mult pe adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini