Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho are coronavirus. Care este starea sportivului

Ronaldinho are coronavirus. Care este starea sportivului

Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay

Ronaldinho, sportivul brazilian de 40 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19.  Acesta a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic.

Ronaldinho are Covid-19

Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Ronaldo de Assis Moreira a fost testat pozitiv cu COVID-19. Potrivit Diario AS, el s-a izolat în Belo Horizonte, după ce a făcut anunțul pe Instagram Stories. Ronaldinho a mărturisit, duminică, pe internet că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic.

 „Am venit în Belo Horizonte pentru un eveniment. Am făcut testul și am ieșit pozitiv, dar sunt bine, nu am simptome. Am fost absent de la eveniment, dar revin. Vă îmbrățișez!”.

Ronaldinho, deținut aproape 6 luni în acest an

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, deţinut în Paraguay timp de aproape șase luni, pentru folosirea unui paşaport fals, a fost repus în libertate, la finalul lunii august, primind o amendă de 90.000 de dolari, informează AFP.

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a afirmat că „acceptă” propunerea instanţei de „suspendare condiţionată a procedurii”, întrucât sancţiunea avută în vedere nu depăşeşte doi ani.

Ministerul Public a cerut, totodată, ca Ronaldinho să achite o amendă de 90.000 dolari pentru „daune” aduse societăţii.

Ronaldinho şi Roberto de Assis Moreira au fost arestaţi pe 6 martie, pentru utilizarea de paşapoarte paraguayene falsificate. După ce au fost deţinuţi într-un comisariat de poliţie din capitala Asuncion, unde câştigătorul ”Balonului de Aur” din 2005 a împlinit 40 de ani pe 21 martie, cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu timp de patru luni la un hotel de lux din capitală, contra unei cauţiuni de 1,6 milioane de dolari.

Cariera de fotbalist a lui Ronaldinho

Născut la Porto Alegre în 1980, Ronaldinho (pe numele său real Ronaldo de Assis Moreira) a început fotbalul la Gremio, de unde, în 2001, a plecat în Europa, la PSG. Pentru el a urmat apoi cea mai bună perioadă a carierei, cea de la FC Barcelona.

Ronaldinho a fost cumpărat de Barcelona în 2003, de la Paris Saint-Germain, în schimbul a 32,5 milioane de euro, și a evoluat pentru formația de pe Camp Nou până în iulie 2008, când a fost vândut în Italia, la AC Milan, pentru 25 de milioane de euro.

Și Cristiano Ronaldo are Covid

Și Cristiano Ronaldo a anunțat că testul i-a ieșit pozitiv, ba chiar și-a închiriat o aeronavă cu ambulanță ca să poată sta în izolare în Portugalia. Nume celebre în sportul de pretutindeni s-au înscris pe lista celor infectați cu COVID-19.

Daniele Rugani, primul sportiv cu coronavirus

Daniele Rugani a fost primul fotbalist care a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus.

”A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. Am fost brusc în centrul atenţiei, în câteva momente am primit o mulţime de mesaje. Şi presa a fost curioasă ce se petrece cu mine, dar sper că va trece. Sper că toţi vom depăşi acest moment!”, declara sportivul de la Juventus în martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: