Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho ar putea fi eliberat! La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Ronaldinho ar putea fi eliberat! La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Ronaldinho, eliberare din arest

Ronaldinho este de șase luni în arest, iar cauțiunea pe care a plătit-o pentru a putea sta la un hotel a fost imensă. Acum, ancheta se pare că a ajuns la final.

Ronaldinho este reținut la domiciliu, într-un hotel din Paraguay. Fostul mare fotbalist a fost arestat după ce a folosit un pașaport fals. După șase luni de anchetă, Parchetul ar fi ajuns la o concluzie.

„Ancheta nu a detectat niciun element care să dovedească faptul că Ronaldinho a participat direct la planificarea şi obţinerea documentelor false”, scrie Mundo Deportivo.

Anchetatorii se pare că au decis să-l elibereze pe fostul Balon de Aur și pe fratele acestuia. Pentru acest lucru, Ronaldinho ar trebui să plătească o amendă de 90.000 de dolari, iar fratele său de 110.000 de dolari. Pe 24 august tribunalul din Paraguay va anunța decizia.

Ce cauțiune a plătit fostul fotbalist

După ce fostul fotbalist și fratele său au stat în închisoare, au fost plasați în arest la domiciliu nu înainte de a plăti o cauțiune. Inițial s-a spus că aceasta ar fi fost de 1,6 milioane de dolari, dar se pare că suma reală a fost mult mai mare. 3 milioane de dolari! Presa internațională a scris și că Leo Messi s-a implicat în acest caz. Ar fi plătit o sumă imensă unui avocat celebru pentru a-l ajuta pe prietenul său.

De ce nu a avut Ronaldinho pașaport

Ronaldinho a fost invitat în Paraguay la o acțiune caritabilă, dar s-a dovedit că nu avea pașaport. Acesta i-a fost reținut de autoritățile din Brazilia, după ce a refuzat să plătească o amendă uriașă. În acest dosar au fost reținute 18 persoane. Polițiștii au vrut să afle ce legătură există între Ronaldinho și o rețea din Paraguay specializată în falsificarea actelor dar și în domeniul jocurilor de noroc.
Fostul fotbalist și fratele său au rămas fără pașapoarte după ce au fost acuzați de construcția ilegală a unui depozit, într-un port aflat într-o zonă protejată. La momentul respectiv au refuzat să plătească amenda uriașă de 2,1 milioane de dolari și astfel li s-au confiscat pașapoartele. Cei doi aveau termen până în octombrie 2019 să achite amenda, dar au refuzat. Astfel la suma stabilită s-au adăugat și penalități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: