Redactia.ro
Home » Sport » Ce a făcut Simona Halep înainte de a fi confirmată cu COVID-19. Sportiva ar fi participat la o petrecere

Ce a făcut Simona Halep înainte de a fi confirmată cu COVID-19. Sportiva ar fi participat la o petrecere

Simona Halep a fost infectată cunoul coronavirus și a primit vestea în urmă cu câteva zile. Cu aproximativ 72 de ore înainte de a fi confirmată cu noul virus, cea mai bună jucătoare de tenis din România ar fi participat la o petrecere. 

 

Simona Halep, petrecere înainte de COVID?

 

Sportiva și-a vizitat prietenii cu puțin timp înainte de a fi confirmată cu noul coronavirus. Nu este exclus ca tocmai această ieșire să îi fi adus Simonei diagnosticul.

„Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, a fost mesajul Simonei Halep în momentul în carea  aflat că are coronavirus. Mesajul artistei i-a șocat pe fani și a stârnit chiar și furia lui Ilie Năstase la adresa autorităților.

Simona Halep ar fi petrecut, însă, cu puțin timp înainte de a primi diagnosticul. Cu aproximativ 72 de ore înainte de diagnostic, Simona Halep a fost surpirnsă într-o locație din Capitală. La bordul unui Mercedes condus deșoferul personal, câștigătoarea de la Wimbledon și Roland Garros s-a îndreptat către o adresă din București. Jucătoarea s-a grăbit să iasă din mașină, imediat ce a ajuns la destinație. Sportiva era, însă, echipată pe timp de pandemie. Simona s-a îndreptat către bancheta din spate, de unde a scos mai multe cadouri. Sportiva, ajutată de șofer, s-a îndreptat către respectiva adresă. Simona era așteptată, aparent, la respectiva adresă.

La scurt timp după, Simona Halep a anunțat că este diagnosticată cu noul tip de coronavirus  și că va intra în carantină.

 

În ce stare se află Simona Halep

 

Antrenorul sportivei, Artemon Apostu-Efremov, care o pregătește în paralel cu Darren Cahill, a declarat cătenismena s-a infectat cunoul coronavirus, deși și-a luat toate măsurile necesare în această privință.

Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta”, a declarat tehnicianul pentru Digi Sport.

Simona ar fi efectuat 20 de teste de coronavirus în ultimele luni pentru a fi  sigură de starea sa de sănătate.

,,Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a mai spus Artemon Apostu-Efremov.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: