Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a părăsit România! Unde s-a mutat fosta lideră mondială din tenis

Simona Halep a părăsit România! Unde s-a mutat fosta lideră mondială din tenis

Simona Halep revine în tenis. Când va avea loc primul meci din 2024

Simona Halep a părăsit România! Iată unde s-a mutat fosta lideră mondială din tenis!

Simona Halep a părăsit România

La data de 5 decembrie 2023, Simona Halep, fosta lideră mondială în tenis, a surprins pe mulți fani și observatori ai tenisului anunțând că a luat decizia de a părăsi România și de a se muta în Dubai. Potrivit informațiilor furnizate de OrangeSport, Halep a achiziționat o proprietate în această destinație exotica, unde, se pare, a și făcut deja relocarea.

Decizia sportivei vine după ce, în ultimele două luni, Halep s-a antrenat în Emiratele Arabe Unite, pregătindu-se pentru eventualitatea în care suspendarea sa din tenis va fi redusă, iar ea va putea reveni pe teren. Această mutare la nivel internațional poate să fie privită și ca o încercare de a-și schimba mediul și de a-și găsi noi surse de inspirație și motivație pentru revenirea în circuit.

Simona Halep s-a stabilit în Dubai

OrangeSport raportează că, după divorțul său, Simona Halep s-a stabilit inițial în Franța, mai precis la Nisa, pe Coasta de Azur. Ulterior, a revenit în România, iar acum a ales Dubaiul ca noua sa destinație. Această serie de mutări sugerează o căutare a echilibrului personal și a unui mediu care să îi ofere resursele necesare pentru a reveni în forță în lumea tenisului.

Cu privire la situația sa în tenis, la mijlocul lunii septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru două încălcări ale regulamentului antidoping. Acuzațiile vizau utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciuni de utilizare a metodelor sau substanțelor interzise pe durata sezonului 2022. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) încă nu a inclus cazul său în programul de judecată, ceea ce sugerează că analiza situației sale va avea loc probabil abia după luna martie a anului viitor.

În timpul suspendării sale, presa internațională a speculat că Simona Halep ar fi fost în negocieri cu un turneu din Rusia, care nu este afiliat WTA, pentru a reveni în competițiile oficiale. Cu toate acestea, discuțiile au fost încheiate, conform informațiilor, la dorința expresă a sportivei, care a dorit să evite orice deranj în ceea ce privește forul internațional și să nu își diminueze șansele de a obține o reducere a pedepsei primite pentru acuzațiile de dopaj.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: