Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a lăsat de tenis și practică un alt sport. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă fosta campioană

Simona Halep s-a lăsat de tenis și practică un alt sport. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă fosta campioană

GALERIE FOTO (2) Halep hoacă golf.

Simona Halep, fosta campioană și fost număr 1 mondial WTA, se află într-o perioadă de pauză forțată de la turneele oficiale, fiind suspendată pentru o perioadă de 4 ani din cauza unor acuzații de dopaj. Cu toate acestea, sportiva constănțeană nu a renunțat la dragostea pentru sport și s-a orientat către o nouă pasiune – golf-ul.

Recent, Simona Halep a postat imagini pe InstaStory în timp ce practica acest sport complex, cu o tehnică dificilă. Imaginile o arată pe Halep lovind mingea de golf cu putere, folosind o crosă. Pe contul ei de Instagram, sportiva împărtășește frecvent momente de la diverse antrenamente, inclusiv sesiuni de tenis, sugerând că păstrează vie speranța de a reveni în circuitul WTA mai devreme decât suspendarea sa ar permite.

Simona Halep iubește în continuare sportul

De-a lungul timpului, Simona Halep a susținut nevinovăția în fața acuzațiilor de dopaj, iar speranța sa este că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va lua în considerare apelul său și va reduce perioada de suspendare. Cu toate că tribunalul din Elveția nu a anunțat încă data procesului, Halep rămâne optimistă cu privire la viitorul său în tenis și își menține implicarea activă în sporturi, chiar și în afara terenului de tenis.

Fanii așteaptă cu nerăbdare evoluția situației, iar Simona Halep continuă să se pregătească și să-și păstreze spiritul competitiv pentru momentul în care se va întoarce pe terenul de tenis profesionist.

Halep și-a început cariera profesionistă în tenis în 2006 și a avut o ascensiune rapidă în clasamentul mondial. Ea a câștigat mai multe titluri și a ajuns în mai multe finale ale marilor turnee de Grand Slam. În 2017 și 2019, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial în clasamentul jucătoarelor de tenis profesioniste (WTA). Halep a câștigat primul ei titlu de Grand Slam la Roland Garros în 2018, devenind prima jucătoare de tenis româncă care a reușit acest lucru. Ea a adăugat un al doilea titlu de Grand Slam la Wimbledon în 2019.

Halep este cunoscută pentru abilitățile ei excelente de bază, mișcarea rapidă pe teren și agresivitatea în joc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: