Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep a rupt tăcerea! Ce a declarat sportiva, după zvonurile legate de relația cu Joao Monteiro

Simona Halep a rupt tăcerea! Ce a declarat sportiva, după zvonurile legate de relația cu Joao Monteiro

GALERIE FOTO (2)

În ultimele zile, presa a fost în efervescență, speculând despre o presupusă relație între Simona Halep și Joao Monteiro. Zvonurile și speculațiile au captat atenția publicului și au generat multe discuții în mediul online. Cu toate acestea, sportiva de top a decis să pună capăt acestor zvonuri într-un mod surprinzător.

Simona Halep a ales să facă lumina în ceea ce privește presupusa ei relație cu Joao Monteiro, și a făcut acest lucru printr-un mesaj postat pe platforma Instagram.

Simona Halep a detonat bomba

Așa cum mulți fani și-au imaginat deja, relația dintre cei doi nu are nicio legătură romantică. Fostul sportiv Joao Monteiro este, în realitate, partenerul ei de antrenament. Această clarificare a pus capăt speculațiilor și a liniștit curiozitatea celor interesați de viața personală a campioanei.

„Am tot citit articolele inventate despre relaţia mea cu Joao. Este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulţumesc”, a reacţionat Simona Halep pe Instagam.

Simona Halep, lovită de provocările vieții

În ciuda zvonurilor legate de viața sa personală, Simona Halep s-a confruntat și cu o serie de provocări în ceea ce privește cariera sa sportivă. În săptămânile recente, a fost audiată în cazul său de dopaj, o situație care a adus îngrijorări și incertitudini în rândul fanilor săi. Cu toate acestea, sportiva a găsit curajul să împărtășească publicului ei o veste dezamăgitoare primită de la avocatul său.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toţi experţii pe care i-am avut. Avocaţii, de asemenea, a fost şi Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici şi apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai uşor când spui adevărul şi am simţit că totul o să fie bine. Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede.

Din câte ştiu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni şi nu am primit absolut nicio ştire despre decizie. M-am antrenat din greu, am şi postat pe reţelele media pentru că am vrut să împărtăşesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată şi că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede. Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: