Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, criticată de fani pentru greșelile de „începătoare”

Simona Halep, criticată de fani pentru greșelile de „începătoare”

Simona Halep, criticată de fani pentru greșelile de "începătoare"

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a oferit un moment uluitor în startul meciului cu americanca Cori Gauff (313 WTA, 15 ani). Simona Halep a făcut trei greșeli una după alta la începutul jocului. Aceste greșeli au fost catalogate de fani ca fiind greșeli pe care doar un începător și-ar permite să le facă.

Fostul lider mondial a făcut trei duble greşeli la rând. Scorul era de 2-1 pentru mezina din SUA. Din fericire, totuşi Simona a reuşit să câştige game-ul şi să egaleze.

Simona Halep, criticată de fani pentru greșelile de „începătoare”

Halep a început cu break partida, dar Gauff a egalat imediat, cu un rebreak, şi a preluat conducerea în game-ul următor. Atunci când scorul era de 2-1 pentru Gauff, Halep a urmat la serviciu. Aceasta a oferit un moment mai puţin întâlnit pe terenul de tenis. Aici fiind vorba despre tenis de performanță. Simona a făcut trei duble greşeli la rând, dar nu şi-a pierdut cumpătul şi, în cele din urmă, a reuşit să egaleze la 2.

Sportiva din Constanţa şi-a menţinut astfel serviciul, deşi a fost condusă cu 40-15 într-un game în care. Gauff putea lua o distanţă decisivă pentru a-aşi adjudeca primul set. Simona şi Cori Gauff s-au întâlnit pentru prima dată în cariera lor de tenismene chiar în optimile de la Wimbledon 2019.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: