Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep i-a surprins pe toţi de la US OPEN cu gestul pe care l-a făcut după ce adversara a trecut prin spatele ei

Simona Halep i-a surprins pe toţi de la US OPEN cu gestul pe care l-a făcut după ce adversara a trecut prin spatele ei

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat în runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, marţi, după ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

 

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 100.000 de dolari şi 70 de puncte WTA. Următoarea sa adversară va fi o altă americancă, Taylor Townsend (23 ani, 116 WTA), care a dispus tot marţi de Katerina Kozlova (Ucraina), cu 3-6, 6-3, 6-2, reuşind 12 aşi.

Camerele TV au surprins-o pe Simona Halep în momentul în care Nicole Gibbs părăsea terenul. Românca își aranja rachetele în geantă, însă s-a oprit în momentul în care Nicole Gibbs a trecut prin spatele ei și a început să aplaude.

Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din turul 1 de la US Open, are o poveste de viață impresionantă. Americanca a aflat că are cancer în urmă cu peste patru luni, motiv pentru care a renunțat la participarea la Roland Garros, anunţă Digisport. Sportiva din SUA s-a operat cu succes în luna mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: