Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în turul doi la US Open! O va întâlni pe Taylor Townsend

Simona Halep, în turul doi la US Open! O va întâlni pe Taylor Townsend

imona Halep primul tur la US Open

Simona Halep, în turul doi la US Open. Constănțeanca a trecut în trei seturi 6-3, 3-6, 6-2 de Nicole Gibbs din America. US Open este ultimul turneu de Grand Slam din acest an.

Simona Halep, numărul 4 WTA a început bine meciul. A câștigat primul game cu un break pe serviciul adversarei. Apoi și-a făcut serviciul, după ce a salvat 2 mingi de break. Românca a scăzut ușor ritmul și a pierdut primul game al partidei pe serviciul lui Nicole Gibbs. Americanca revine și egalează 3-3. Campioana de la Wimbledon nu se lasă, face break-ul și preia conducerea, 4-3. Apoi și-a făcut serviciul și s-a distanțat la 5-3. A urmat un alt break și Simona a câștigat primul set cu 6-3. În setul doi, Gibbs reușește un prim break, apoi își fructifică serviciul și preia conducerea cu 2-0. Simona nu s-a mai regăsit deloc, iar adversara a câștigat setul doi cu 6-3. În decisive, românca și-a revenit și a câștigat cu 6-2. Următoarea adversară va fi americanca Taylor Townsend.La meciul Simonei din această seară în tribune a fost și Nadia Comăneci.
Simona Halep și Nicole Gibbs s-au mai întâlnit o singură data. La Schenzhen în 2018 și atunci Simona a câștigat fără problem 6-4, 6-1.
Anul trecut constănțeanca a fost eliminate de la US Open în primul tur, când a pierdut surprinzător în fața lui Kaia Kanepi, 2-6, 4-6. US Open este singurul turneu de Grand Slam la care Simona Halep nu a ajuns niciodată în finală. Românca a ajuns până în semifinalele turneului în 2015, fiind învinsă de Flavia Penetta. Până la finalul anului Halep trebuie să-și apere 21 de puncte, potrivit WTA Insider. Simona Halep a încheiat ultimii doi ani, 2017 și 2018, în fruntea ierarhiei mondiale, iar în prezent se află pe locul 4 WTA şi pe locul 2 în cursa pentru Turneul Campioanelor, din luna noiembrie.

Buzărnescu, eliminată

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în primul tur de la US Open 2019. Românca a pierdut 3-6, 4-6 în fața jucătoarei Andrea Petkovic. Meciul a durat o oră şi 35 de minute. Pentru prezenţa în primul tur, românca va primi un cec în valoare de 58.000 de dolari şi 10 puncte WTA. Buzărnescu este a doua româncă învinsă în turul inaugural, după Monica Niculescu.

Cele mai mari premii din istorie

US Open, ultimul de Grand Slam al anului, oferă anul acesta premii de 53 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă un record. Campionii de la simplu, feminin şi masculin, vor fi recompensaţi cu câte 3,8 milioane de dolari, cea mai mare primă din istoria turneului. Bonusuri record vor fi acordate şi campionilor de la dublu feminin şi masculin, fiecare pereche urmând să se aleagă cu câte 700.000 de dolari. Pentru calificări se vor da 3 milioane de dolari.

Citește și: Liga 1 de fotbal din România, inclusă în celebrul joc FIFA 20

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: