Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, înfrângere dură la Dubai. A fost eliminată după 51 de minute de joc

Simona Halep, înfrângere dură la Dubai. A fost eliminată după 51 de minute de joc

Simona Halep

Simona Halep a părăsit proba de dublu a turneului de la Dubai încă din primul tur. Locul 2 WTA a jucat, astăzi, în primul tur al probei de dublu a turneului de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), alături de nemțoaica Julia Goerges (locul 31 WTA).

Cele două sportive au înfruntat perechea formată de japoneza Makoto Ninomiya și chinezoaica Zhaoxuan Yang. Echipa format din Simona și Julia a fost învinsă fără drept de apel, în două seturi, scor 2-6, 1-6, după 51 de minute.
Halep şi Goerges au avut trei mingi de break, dar nu au fructificat niciuna şi vor primi 4.402 dolari şi un punct WTA la dublu, transmite Agerpres.

Simona Halep este principala favorită a turneului de la Dubai şi va intra direct în optimile de finală, fază în care va înfrunta învingătoarea dintre Alison Riske (SUA) şi Ons Jabeur (Tunisia). Halep a câştigat titlul la Dubai în 2015, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală, învinsă de elveţianca Belinda Bencic.

Sorana Cîrstea s-a calificat luni pe tabloul principal de simplu, unde o va înfrunta pe estoniana Anett Kontaveit.

Ce decizie a luat Simona în privința lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai

Sportiva din Constanța a hotărât ca alături de ea, pe lângă echipa de care are nevoie în plan sportiv, să fie și Toni Iuruc, dat fiind că „se simte mai liniștită atunci când este lângă ea”.

Halep a decis să închirieze mai multe camere pentru cei din echipă și un apartament în care se va caza alături de Iuruc, iubitul care îi va deveni soț.

Jucătoarea de tenis și-a arătat încântarea cu privire la revenirea în Dubai: „E o plăcere să revin la Dubai. Am făcut pre-season aici. Mă bucur că e cald Sunt bine, am avut două săptămâni acasă, în care m-am antrenat și m-am odihnit. Simt că am bateriile reîncărcate”, a spus Halep, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: