Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a logodit! Petrecere în mare secret!

Simona Halep s-a logodit! Petrecere în mare secret!

Simona Halep s-a logodit

Simona Halep s-a logodit. Jucătoarea şi iubitul ei au organizat o petrecere într-un local de lux din Mamaia. Invitaţii au fost doar unul şi unul.

În vacanţa pe care au petrecut-o la Paris, Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit toate detaliile logodnei dar şi a nunţii. Petrecerea de logodnă a avut la Mamaia în unul dintre cele mai luxoase localuri, Club Riva. Simona a primit inelul de logodnă şi a fost foarte fericită. Mai mult, surse din anturajul celor doi susţin că jucătoarea de tenis îşi doreşte cât mai repede copii. Nunta care cu siguranţă va fi cel mai aşteptat eveniment al anului, va avea loc în toamna anului 2020, după US Open.

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a dezvăluit o persoană din anturajul lor.

Simona Halep şi Toni Iuruc formează un cuplu din vară

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație de câteva luni. Milionarul a însoțit-o în acest an la turneul de la Wimbledon, apoi s-au afișat și în București. Au fost surprinși la un restaurant de fițe alături de câțiva prieteni. Apoi au petrecut pe litoralul Mării Negre unde au fost însoțiți și de fratele Simonei.

„Este un lucru normal la vârsta aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, declara Simona Halep, în septembrie, la plecarea spre Canada, unde a participat la Rogers Cup.

Citeşte şi: România-Islanda, în semifinalele play-off-ului Ligii Națiunilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini