Redactia.ro
Home » Sport » România-Islanda, în semifinalele play-off-ului Ligii Națiunilor!

România-Islanda, în semifinalele play-off-ului Ligii Națiunilor!

România-Islanda in baraj

România-Islanda, în semifinalele play-off-ului Ligii Națiunilor. După tragerea la sorți, islandezii au anunțat că nu se tem de România și consideră că au șanse 55% în fața tricolorilor.

Pe 26 martie, România va juca împotriva Islandei, pentru un posibl loc la Euro 2020. Dacă vor trece de nordici, tricolorii ar putea întâlni Ungaria sau Bulgaria. După ce au aflat adversara de la baraj, reprezentanții federației și-au și făcut calculele.

“Vă garantez calificarea! Singuri ne-am băgat în această situație, dar să privim cu încredere spre luna martie și din această stare de supărare să trecem spre exsuberanță în martie. Suntem mulțumiți de tragerea la sorți”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport Special.

În schimb, fostul internațional Ciprian Marica este mult mai rezervat.

”Vom avea meciuri tari, mai ales că vedem România nu foarte bine. Suntem sceptici, dar speranța moare ultima. Islanda este o echipă cu care ne putem bate de la egal la egal. Vom avea un meci greu, vom vedea analiza noului selecționer și cum va aborda această partidă”, a spus Marica, la Pro TV.

Cine este adversara României

Singurele întâlniri cu Islanda au avut loc după 1990. O “dublă” în preliminariile CM 1998, a fost 4-0 în fiecare dintre partide pentru tricolori. Gylfi Sigurdsson este cel mai valoros fotbalistdin lotul Islandei. Mijlocașul joacă la Everton și este cotat la 35 de milioane de euro. Selecționerul Islandei este suedezul Erik Hamrén.

Tabloul semifinalelor play-off-ului Ligii Naţiunilor:

Traseul A: Islanda – România şi Bulgaria – Ungaria
Traseul B: Bosnia-Herţegovina – Irlanda de Nord şi Slovacia – Irlanda
Traseul C: Scoţia – Israel şi Norvegia – Serbia
Traseul D: Georgia – Belarus şi Macedonia de Nord – Kosovo

Echipele deja calificate la Euro 2020

20 de formații sunt deja calificate la Campionatul European de anul următor. Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Țara Galilor, Spania, Suedia, Polonia, Austria, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda și-au asigutat deja prezența. Încă patru echipe se vor califica din barajul Ligii Națiunilor.

Citește și: George Ogăraru, lecție de modestie! Câștiga mii de euro, dar mergea cu tramvaiul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: