Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, interviu cutremurător despre dopaj și despre retragerea din tenis. Tenimena îl distruge pe Patrick Mouratoglou. „Probabil va fi finalul carierei mele”

Simona Halep, interviu cutremurător despre dopaj și despre retragerea din tenis. Tenimena îl distruge pe Patrick Mouratoglou. „Probabil va fi finalul carierei mele”

Simona Halep, obligată să achite o sumă fabuloasă pentru proces. Ce s-a întâmplat după audierile de la TAS

Simona Halep ia în calcul retragerea din sport dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menține suspendarea de patru ani în cazul de dopaj. Apelul româncei va fi judecat în luna februarie.

Halep a vorbit deschis despre problemele sale după ce a fost prinsă dopată. Sportiva a povestit cu amărăciune despre perioada cînd nu a putut face tenis.

Într-un interviu pentru Euronews, Simona Halep a spus lucrurilor pe nume și despre retragerea sa din sport.

„A trecut deja mai mult de un an, fiecare zi a fost dureroasă, plină de emoții. A fost un șoc când am primit scrisoarea că proba mea de urină a fost pozitivă. Știu că nu am făcut nimic greșit, știu că sunt curată. Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, a spus Simona Halep pentru Euronews.

Tenismena din România a dezvăluit că a reziliat contractul cu Patrick Mouratoglou. Halep l-a atacat dur pe antrenorul francez.

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (…) Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată. Am încetat să lucrez cu academia Patrick Mouratoglou de ceva vreme”, a declarat sportiva.

Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat la US Open. Tenismena din Constanța a făcut apel la TAS, sperând că suspendarea îi va fi redusă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: