Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, la a doua acuzație de dopaj! Ce reacție a avut tenismena noastră: „Trăiesc cel mai urât coșmar”

Simona Halep, la a doua acuzație de dopaj! Ce reacție a avut tenismena noastră: „Trăiesc cel mai urât coșmar”

Simona Halep, la a doua acuzație de dopaj! Ce reacție a avut tenismena noastră: „Trăiesc cel mai urât coșmar”

Simona Halep a reacționat în urma noii acuzații de încălcare a regulamentului antidoping. Iată ce reacție a avut sportiva noastră, care susține că trăiește „cel mai urât coșmar”.

Simona Halep, la a doua acuzație de dopaj! Ce reacție a avut tenismena noastră: „Trăiesc cel mai urât coșmar”

Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj în luna octombrie 2022. Iată că acest coșmar al ei, așa cum îl descrie, pare departe de a lua sfârșit. O a doua acuzaţie de dopaj i-a fost adusă recent, acuzație pe care Halep o respinge categoric.

„Din 7 octombrie, de când am fost acuzată de dopaj de Agenția de Integritate, am trăit cel mai urât coșmar din viața mea. Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea Agenției, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu am luat în calcul vreodată să apelez la vreo substanță interzisă.

Am încercat de două ori să obțin șansa de a fi judecată de o comisie independentă, iar ITIA a găsit constant motive de a amâna.

Acum, că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu.

Trei experți de renume mi-au studiat analizele și au fost extrem de clari că sângele meu este total normal.

Mă simt neputincioasă în fața unei astfel de hărțuire și a unei motivații din partea lor de a mă considera vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui fel de înșelătorie. Nu se potrivește cu valorile mele.

Singurul lucru pe care îl sper, în acest moment, este să am posibilitatea de a accesa în cele din urmă judecătorii independenți și imparțiali într-un tribunal, care îmi va oferi șansa de a-mi dovedi nevinovăția.

Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să pot, în sfârșit, să îmi prezint argumentele la audierea din mai, programată după mai multe întârzieri din partea ITIA.

Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-a oferit curajul de a continua să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr.

Nu vă pot mulțumi îndeajuns pentru asta. Cu dragoste, Simona”

Simona Halep/Instagram

Cea de-a doua abatere scoate în evidență problema pașaportului ei biologic (ABP), un sistem de monitorizare antidoping dezvoltat de Agenția Mondială Antidoping (WADA) și adoptat în cadrul Programului antidoping pentru tenis (TADP).

Patrick Mouratoglou i-a transmis Simonei Halep un mesaj, tot pe Instagram: „Această hărțuire depășește cu mult limitele acceptabilului”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: