Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, out de la Roland Garros! A fost spulberată de Iga Swiatek

Simona Halep, out de la Roland Garros! A fost spulberată de Iga Swiatek

simona halep, Australian Open, scandal monstru, naomi osaka, Novak Djokovici

Simona Halep și-a terminat aventura la Roland Garros. Incredibil, dar a fost învinsă de Iga Swiatek, în vârstă de doar 19 ani, scor 1-6, 2-6. Anul trecut românca o învinsese pe poloneză tot la Roland Garros.

Poloneza în vârstă de doar 19 ani a câștigat incredibil de ușor meciul din optimile de finală ale turneului din capitala Franței. Iga Swiatek a început în forță și și-a trecut în cont un prim break. Din acel moment s-a dezlănțuit și a câștigat primul set după doar 23 de minute. În actul secund. Simona Halep tot nu a reușit să-și revină și să găsească o soluție salvatoare. Campioana din 2018 a încercat să fie mai agresivă, dar jocul adversarei de doar 19 ani a enervat-o din ce în ce mai tare, ceea ce a ajutat-o pe poloneză. Iga Swiatek și-a luat acum revanșa, după ce anul trecut a fost învinsă de româncă 6-1, 6-0 tot la Roland Garros. În sferturi jucătoarea din Polonia va juca cu învingătoarea dintre Martina Trevisan (locul 159 WTA) și Kiki Bertens (locul 8 WTA).

A ratat șansa de a fi din nou numărul 1

Simona Halep s-ar fi putut instala în fruntea clasamentului mondial, dacă ar fi câștigat trofeul la Paris.
Un fost jucător de tenis, Tim Henman a analizat jocul Simonei Halep din optimule de finală ale turneului de Grand Slam.

„Absolut orice ascept al jocului ei a fost perfect. A dictat jocul de pe linia de fund. A dominat meciul clar, de la început până la final. A avut multă încredere și foarte multă siguranță în joc. Este o performanță să învingă principala favorită la câștigarea turneului. Am vorbit des despre condițiile de aici, e frig, mingile sunt grele. Dar am văzut-o pe Halep jucând perfect în primele tururi. Pur și simplu a întâlnit o adversară care a jucat mult mai bine decât ea”, a spus Tim Henman, pentru Eurosport, acolo unde comentează meciuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: