Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța

Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța

Simona Halep

Simona Halep îşi va prezenta sâmbătă trofeul de la Wimbledon și la Constanța, orașul ei natal, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța.

Ceremonia va debuta la ora 17:00, la Sala Sporturilor, acolo unde sportiva în vârstă de 27 de ani îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat. Acesta va circula pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piaţa Ovidiu.

Tot de la ora 17:00, în Piaţa Ovidiu este programat un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17:30 Simona Halep va urca pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu unde va avea parte de multe suprize, a precizat Primăria Constanţa.

Mesajul jucătoarei de tenis

Campioana a postat un mesaj pe Twitter, prin care și-a confirmat prezența la Constanța cu trofeul de la Wimbledon.

20.000 de români i-au scandat numele pe Arena Naţională

Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă, miercuri seară, de 20.000 de români, pe Arena Naţională, unde și-a prezentat trofeul de la Wimbledon.

Simona Halep a fost întâmpinată la intrarea pe teren de 12 mari sportivi români. Purtând steaguri, Ilie Năstase, Gheorghe Popescu, Marius Urzică, Diana Bulimar, Gabriela Szabo, Ionela Tîrlea, Monica Roşu, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, Paula Ivan, Alina Dumitru şi Doina Melinte i-au făcut o primire triumfală câştigătoarei de la Wimbledon, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: