Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne! Prima reacţie a româncei

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne! Prima reacţie a româncei

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne!

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne, după ce a trecut de Anett Kontaveit. Este pentru a doua oară când românca ajunge în penultimul act la Australian Open.

Simona Halep a făcut un meci perfect, fără greşală. Şi-a zdrobit adversara în două seturi 6-1, 6-1, reuşind o serie de 11 game-uri consecutive. Cu greu a reuşit sportiva din Estonia să ia două game-uri. După va continua să joace la fel, Simona Halep, numărul 3 mondial are toate şansele să îşi treacă în palmares încă un titlu la un turneu de Grand Slam. Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne, pentru a doua oară. În 2018 a ajuns până în finală, dar a pierdut în faţa danezei Caroline Wozniacki.
În semifinale, campioana de anul trecut de la Wimbledon o va întâlni pe Garbine Muguruza, care a învins-o cu 7-5, 6-3 pe Anastasia Pavlyuchenkova.

Prima reacţie a Simonei Halep

După meciul câştigat astăzi, românca a recunoscut că se gândeşte la titlu.

„Vă mulțumesc pentru tot. Este o plăcere să joc aici în Australia. E grozav că pot juca cel mai bun tenis al meu și să fiu în semifinale. M-am simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am fost concentrată, îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am fost concentrată la fiecare punct jucat. M-am antrenat departe de casă în această iarnă, am muncit mai mult, și mă simt mai puternică. Am simțit că astfel mă pot concentra mai mult pe munca mea.
Îmi aduc aminte cum am pierdut finala trecută la Australian Open m-a durut foarte tare. Cred că m-am enervat prea tare atunci. Acum am altă experiență, dovadă că am reușit să câștig cele două turnee de Grand Slam de până acum”, a spus Simona Halep, după victoria din sferturile Australian Open 2020.

Citeşte şi: Cine este iubita lui Dennis Man! Cum o răsfață “Perla” lui Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: