Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a dezis de Patrick Mouratoglou? Gestul pe care l-a făcut românca în public trădează ruptura

Simona Halep s-a dezis de Patrick Mouratoglou? Gestul pe care l-a făcut românca în public trădează ruptura

Simona Halep a împlinit 32 ani, iar Patrick Mouratoglou i-a trimis un mesaj de susţinere jucătoarei noastre. ”La mulți ani, campioană incredibilă!”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou.

În cadrul mesajului său, antrenorul a descris-o pe Simona Halep drept o ”campioană incredibilă”.

Simona nu i-a răspuns lui Mouratoglou

Dintre sutele, poate miile de mesaje, Simona a distribuit pe contul personal doar 4 urări: de la pagina WTA România, SIHA, clinica de kinetoterapie pe care a deschis-o în Constanța, omul de televiziune Andi Moisescu și artistul Smiley.

Dar Simona Halep a fost felicitată şi de Mouratoglou. Numai că ea n-a avut nicio reacţie la acest mesaj. Acesta ar putea fi un semn că relația dintre cei 2 nu mai este la fel de bună după suspendarea jucătoarei de tenis.

Reamintim că jucătoarea noastră a fost suspendată 4 ani, fiind găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping: faptul că a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat, și bănuiala că ar fi utilizat o substanță sau metodă interzisă pe toată durata anului trecut, pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Halep contestă decizia la TAS

Simona Halep a susținut că a substanța interzisă i-a ajuns în organism dintr-un supliment alimentar contaminat, o pudră de colagen recomandată și furnizată de echipa lui Mouratoglou, asupra căreia chiar antrenorul francez și-a dat OK-ul.

În privinţa Simonei Halep, decizia instanței a venit la mai bine de un an de la ultimul meci jucat de ea, eșec cu Daria Snigur în primul tur la US Open, dar cazul este departe de a fi încheiat.

Românca a decis imediat să conteste decizia la TAS și urmează o nouă perioadă în care românca trebuie să se apere în instanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: