Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a retras de la Qatar Open. Locul a fost luat de Sabalenka

Simona Halep s-a retras de la Qatar Open. Locul a fost luat de Sabalenka

Simona Halep s-a retras de la Qatar Open

Simona Halep s-a retras de la Qatar Open, competiţie care se desfăşoară săptămâna următoare. Astfel pe tabloul principal a rămas o singură româncă, Sorana Cîrstea.

Potrivit WTA Insider, cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep s-a retras de la Qatar Open, turneu care are loc săptămâna următoare. Locul său pe tabloul principal a fost luat de sportiva Aryna Sabalenka. Singura româncă prezentă la turneul organizat în perioada 24-29 februarie rămâne Sorana Cârstea. Jucătoarea care ocupă locul 70 WTA a primit un wild card. În primul tur o va înfrunta pe Elenei Rybakina (Kazahstan).
Anul trecut, Simona Halep (locul 2 WTA) a pierdut finala turneului de la Doha, în faţa jucătoarei din Belgia, Elize Mertens, scor 6-3, 4-6, 3-6.
Competiţia Qatar Open are premii în valoare de 3,2 milioane de dolari.

Simona, 27 de teste antidoping în 2019

Simona Halep a fost nevoită anul trecut să facă nu mai puţin de 27 de teste antidoping. 10 teste au fost în timpul competiţiilor, restul în afara lor. Tot anul trecut, Monica Niculescu a fost vizată de 24 de controale antidoping, în timp de Sorana Cîrstea şi Irina Camelia Begu au fost controlate de 21 de ori. La rândul său Ana Bogdan a trecut prin 19 controale, în timp ce Mihaela Buzărnescu prin 17. În fiecare an jucătorii de top sunt nevoiţi să facă cele mai multe controale antidoping.

Citeşte şi: Eric, cel mai bun marcator străin din Liga 1! Are 65 de goluri!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: