Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep va primi o piață cu numele ei în București

Simona Halep va primi o piață cu numele ei în București

GALERIE FOTO (4)

Simona Halep ar putea da numele unui spațiu public situat la intersecţia dintre Calea Victoriei și Strada Episcopiei din București. Iniţiativa aparţine primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Locul ar putea fi denumit Esplanada Simona Halep, conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei din 31 iulie a Consiliului General al Capitalei, scrie Agerpres.

Guvernul, gest superb pentru Simona Halep

Romfilatelia introduce în circulaţie, începând cu ziua de vineri, 26 iulie, emisiunea de mărci poștale „Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc”. Oficialii din Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale susțin că, în acest mod, vor să onoreze seria performanțelor marii jucătoare de tenis și, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019. Jucătoarea de tenis este prima româncă ce reușește această performanță.

Pe timbrul coliței dantelate a emisiunii de mărci poștale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Colița nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep și o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliței nedantelate este redată o imagine de joc, se arată în comunicatul ministerului.

Emisiunea de mărci poștale „Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc” va fi disponibilă începând de vineri, 26 iulie 2019, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/. Această emisiune este completată de două plicuri „prima zi”. Primul plic este echipat cu colița nedantelată și numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ștampila „prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliței dantelate, fiind numerotat și obliterat cu ștampila „prima zi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini