Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep vrea să se mărite cu Toni Iuruc, dar părinții ei nu-l plac. Care este motivul

Simona Halep vrea să se mărite cu Toni Iuruc, dar părinții ei nu-l plac. Care este motivul

Urmau să se căsătorească în septembrie anul acesta, însă pandemia de COVID19 le-a dat planurile peste cap. Simona Halep și Toni Iuruc mai trebuie să aștepte până să își pună pirostriile. În plus, Simona ar trebui să primească acceptul părinților săi, care în momentul de față nu sunt de acord cu această relație, conform apropiaților.

Simona Halep este pe locul al doilea în clasamentul WTA, însă pe primul loc în inima iubitului său, machedoneanul Toni Iuruc. Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucrurile devin ușor complicate pentru că intervin tradițiile și obiceiurile aromânilor.

Părinții nu sunt de acord cu căsătoria Simonei Halep

Comunitatea machedoneană este cunoscută pentru principiile extrem de clare și strâns legate de ideea de familie. Stabilitatea în căsnicie este extrem de importantă pentru comunitățile de aromâni, iar acesta ar fi motivul pentru care părinții Simonei Halep nu sunt de acord cu relația sa cu Toni Iuruc, bărbatul de aceleași origini ca și tenismena.

Cine este Toni Iuruc?

Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani este deja un om de afaceri de succes, însă cu un defect destul de „vizibil” și deranjant pentru părinții Simonei Halep: acesta este divorțat, lucru delicat în lumea machedonenilor, conform celor de la Cancan. Dacă la 29 de ani, Toni Iuruc era cât pe ce să pună mâna pe „ Clubul Francez” din capitală, astăzi, omul de afaceri deține câteva firme în România, printre care și una cu ajutorul careia oferă consultanță politică.

Și divorțat și mai mare ca vârstă

Pe lângă faptul că Toni Iuruc este divorțat, acesta este și cu 12 ani mai mare că Simona Halep, un alt motiv pentru care părinții tenismenei Numărul Doi Mondial nu sunt de acord cu relația și viitoarea căsătorie a acestora. Potrivit tradițiilor comunității aromâne, există condiții clare în ceea ce privește căsătoria, iar un divorț la activ nu face nimic altceva decât să complice lucrurile în familia Simonei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: