Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep și-a îndeplinit visul! A ridicat deasupra capului trofeul de la Roma

Simona Halep și-a îndeplinit visul! A ridicat deasupra capului trofeul de la Roma

simona halep, patricia țig, Irina Bara, Roland Garros

Simona Halep a cucerit al treilea trofeu consecutiv, după cele de la Dubai și Praga. În finală, adversara româncei a abandonat în setul al doilea.

Karolina Pliskova a abandonat la scorul de 0-6, 1-2, iar Simona Halep și-a îndeplinit visul. A câștigat titlul la turneul de la Roma. Românca mai jucase două finale în capitala Italiei în 2017 și 2018, ambele pierdute.

”Am visat întotdeauna să ridic acest trofeu. Le mulțumesc organizatorilor de la Roma pentru o săptămână fantastică. De asemenea, multe mulțumiri echipei mele. Te iubesc, Roma”, a scris campioana noastră pe contul de Twitter.

Până acum constănțeanca a câștigat 22 de finale. Cea de la Roma a fost însă cea mai rapidă. Doar 32 de minute a durat întâlnirea. După această victorie Simona Halep și-a rotunjut conturile cu 205.190 de euro. A luat și 900 de puncte WTA. Cu această sumă, românca a adunat peste 30 de milioane de euro în toată cariera sa.

Ar putea reveni pe primul loc în WTA

Simona Halep are mari șanse să revină pe primul loc în ierarhia mondială. Pentru acest lucru are nevoie de o victorie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Acest lucru nu este imposibil ținând cont de forma excelentă în care se află în acest moment. În plus mai multe jucătoare de top, printre care liderul WTA, Ashleigh Barty au anunțat că nu vor juca la turneul din Franța.

„Rămân cu restricțiile de rigoare, nu o să sărbătoresc deloc, iar după Roland Garros voi sărbători acasă, cu familia. Acum mă duc direct la Paris”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Romaaaaaa❤️ #22🏆🙃 @jimmie48tennis 🙃

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: