Redactia.ro
Home » Sport » LIVE – Simona Halep – meciul de la Roma. Românca a câștigat meciul, după ce Pliskova s-a retras – VIDEO

LIVE – Simona Halep – meciul de la Roma. Românca a câștigat meciul, după ce Pliskova s-a retras – VIDEO

Simona Halep

Simona Halep a învins-o Karolina Pliskova, în finala de la Roma, meci care s-a încheiat în mai puțin de 40 de minute cu scorul de 6-0, 2-1. Simona Halep este FINALISTĂ la ROMA, în urma abandonului adversarei. Pliskova a acuzat probleme cu spatele. Românca se bucură de al treilea turneu consecutiv câștigat anul acesta.

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, finala ROMA 2020 – LIVE VIDEO

Ora 16.09: Meciul s-a încheiat, după ce Pliskova s-a retras din cauza problemelor cu spatele, scorul fiind de 2-1 pentru Halep.

  • Pliskova are probleme cu spatele

Ora 15: 58 Halep câștigă primul set

ora 15.30 – a început meciul

Simona Halep poate fi urmărită într-o confruntare directă cu sportiva cehă Karolina Pliskova, pe site-ul WTA, în direct pe Digi Sport1. Puteți afla și scorul final de pe Redacția.ro și reacții ulteriore.

În precedentele 12 întâlniri, Simona s-a impus de 7 ori, iar Pliskova de 5 ori. Ultima întâlnire între cele 2 a avut loc anul trecut, la Turneul Campioanelor din Singapore, Pliskova câștigând atunci, scor 6-0/2-6/6-4.

Pe zgură, Halep și Pliskova s-au întâlnit numai de 2 ori, iar victoriile au fost împărțite. Simona a câștigat în 3 seturi în semifinalele de la Rolland Garos în 2017, iar Pliskova s-a impus un an mai târziu în sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

Meciul de astăzi va fi a 2-a finală care va avea loc între cele 2 sportive, care au mai luptat pentru un trofeu în 2015, la Dubai, la chiar prima lor confruntare, victoria revenindu-i atunci Simonei, scor 6-4/7-6 (4).

Pliskova va încerca să își apere trofeul cucerit anul trecut, când a învins-o pe J.Konta, în timp ce Halep se va lupta pentru a 3-a oară să cucerească titlul la Roma, ea pierzând până acum 2 finale (2017 și 2018), ambele în fața Elinei Svitolina.

Ce a spus Simona Halep, după ce a ajuns în FINALA ROMA 2020

Mereu e un meci greu cu Pliskova, e foarte greu să returnezi serviciul ei. Știu cum să joc contra ei, sper să fac un meci bun și să câștig, pentru că îmi doresc trofeul foarte mult. Contează că sunt bine, sunt în formă și mă simt bine fizic. Va fi un meci extraordinar de greu. Mă concentrez mai mult pe mine și sper să joc un meci frumos. A fost bine că m-am odihnit după Praga, am venit foarte fresh aici. Faptul că am condus în toate meciurile îmi dă încredere. Sunt bine, sunt încrezătoare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: