Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu a trimis-o pe Pliskova acasă! E în semifinale la Toronto

Bianca Andreescu a trimis-o pe Pliskova acasă! E în semifinale la Toronto

GALERIE FOTO (2)

Bianca Andreescu a trimis-o pe Pliskova acasă. Jucătoarea de origine română a învins-o pe Karolina Pliskova, numărul 3 WTA în trei seturi 6-0, 2-6, 6-4. A devenit astfel, prima reprezentantă a Canadei în semifinalele Rogers Cup, din 1979 încoace. Primul set l-a câștigat la 0, dar a acuzat o accidentare. Cehoaica a profitat de acest lucru și și-a adjudecat setul doi. În decisiv, Bianca Andreescu și-a revenit spectaculos și a câștigat. Meciul s-a încheiat după o oră și 50 de minute. În semifinale o va întâlni pe Sofia Kenin. Sportiva din SUA a învins-o pe Elina Svitolina cu 7-6(2), 6-4. Bianca Andreescu, numărul 27 WTA le-a învins pănă acum la Toronto pe Eugenie Bouchard (112 WTA), Daria Kasatkina (40 WTA) și Kiki Bertens (5 WTA)

Cine este Bianca Andreescu

Bianca Andreescu este o jucătoare canadiană de origine română. Cea mai bună poziție în clasamentul WTA, a fost 23 și a obținut-o pe 1 aprilie 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells. A fost prima jucătoare posesoare a unui wild card care s-a impus la acest turneu. Pe 1 februarie 2016, la junioare, s-a situat pe locul al treilea în clasamentul combinat realizat de ITF. De asemenea, Andreescu a câștigat titlurile de dublu ale turneelor Australian Open și Roland-Garros alături de Carson Branstine.

Rafael Nadal continua drumul spre titlu

Rafael Nadal, deținătorul titlului la Rogers Cup își continuă cursa pentru un alt trofeu la Toronto. În sferturile de finală l-a întâlnit pe Fabio Fognini. După un început ezitant, spaniolul a reușit să se impună 2-6, 6-1, 6-2, în faţa italianului care îl învinsese la începutul sezonului pe zgură, la Monte Carlo. Pentru Nadal este victoria cu numărul 380 la turneele Masters 1000.

Citește și: Simona Halep a abandonat la Rogers Cup! Acuză probleme medicale!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: