Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep joacă finala la turneul de la Roma! O va întâlni pe Karolina Pliskova

Simona Halep joacă finala la turneul de la Roma! O va întâlni pe Karolina Pliskova

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala de la Roma. Românca a învins-o în penultimul act pe Garbine Muguruza (17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep va avea un meci dificil în finala de la Roma, împotriva Karolinei Pliskova.

Constănțeanca a avut nevoie de 40 de minute pentru a câștiga primul set. La pauză, eleva fostei jucătoare Conchita Martinez a acuzat dureri la spate și a mers la vestiar pentru a fi văzută de medic. După aproape 7 minute a revenit și a reluat meciul. În actul secund, Simona Halep a condus cu 4-2, dar Garbine Muguruza a revenit incredibil, a recuperat handicapul și s-a impus cu 6-4. În decisiv, Halep s-a desprins la 5-1 și a câștigat biletul pentru finală. Meciul de astăzi a durat două ore și 14 minute.

Simona Halep, a treia finală la Roma

Simona Halep a mai jucat două finale la turneul din capitala Italiei, în 2017 și 2018, dar de fiecare dată a fost învinsă. De fiecare dată cea care a luat trofeul a fost Elina Svitolina.
Săptămâna următoare, Halep va participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe jucătoare de top au anunțat că nu vor participa. Altele nu vor participa din cauza accidentărilor. Ultima este Bianca Andreescu, din Canada. Bianca are probleme medicale și cel mai probabil nu va juca la Paris. În urmă cu două zile și japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei ediţii a US Open, a declarat forfait pentru turneul de Mare Şlem de la Roland Garros. Aceasta are probleme la coapsă.

„Din păcate, nu voi putea juca la Roland Garros în acest an. Coapsa încă mă doare şi nu voi avea timp să mă pregătesc pentru zgură”, a scris Osaka pe contul de Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: