Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în semifinale la Roma! Yulia Putintseva s-a retras

Simona Halep, în semifinale la Roma! Yulia Putintseva s-a retras

simona halep, Roma

Meciul dintre Simona Halep și Yulia Putintseva s-a încheiat la scorul de 6-2, 2-0. Yulia a acuzat o accidentare și a fost nevoită să se retragă. În semifinale românca o va întâlni pe Garbine Muguruza (locul 17 WTA).

Partida a durat doar 50 de minute. Românca s-a distanțat rapid în primul act și a câștigat 6-2. În setul secund sportiva din Kazahtan a fost nevoită să abandoneze acuzând probleme la spate. Halep o mai învinsese pe Yulia Putintseva anul acesta la Astralian Open, în turul trei scor 6-1, 6-4. După ce a ajuns în semifinalele turneului din Italia, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 80.000 de euro, dar și 350 de puncte WTA. Constănțeanca a mai jucat două finale la Roma, în 2017 și 2018, dar a pierdut de fiecare dată.

„Nu a fost un final de meci pe care noi ni-l dorim vreodată, pentru că o accidentare este grea pentru orice jucător. Îmi pare rău pentru ea, a jucat foarte bine la US Open. Din punctul meu de vedere am jucat un tenis bun, am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau ce e pozitiv și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine decât în meciul de ieri. Cu siguranță am jucat mai bine de la meci la meci. Astăzi am avut mai mult timp să lovesc mingea, așa cum îmi place”, a spus Halep la Digi Sport.

De ce l-a chemat Simona Halep pe Darren Cahill

După meci, Simona Halep a decis să facă o sesiune de antrenament. Așa că l-a chemat pe Darren Cahill să o ajute. Românca a recunoscut că își dorește acest trofeu. Halep a câștigat în acest sezon și turneul de la Praga, primul la care a participat după reluarea competițiilor întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus.

„Îmi doresc foarte mult acest trofeu. Este unul dintre preferatele mele. Încerc, cât se poate de mult, să-l câștig”, a mai spus Simona Halep.

Loading...