Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se teme de regulile de la Roland Garros

Simona Halep se teme de regulile de la Roland Garros

simona halep, Australian Open, tenis,

Simona Halep a decis să participe la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Este puțin îngrijorată însă din cauza regulilor pe care va fi nevoită să le respecte la Paris.

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de la Roland Garros a fost reprogramat pentru intervalul 21 septembrie – 11 octombrie. Simona Halep și-a anunțat deja prezența la turneul parizian, pe care l-a câștigat în 2018. Se știe că organizatorii de la US Open au impus niște măsuri extreme, iar francezii ar putea să le urmeze exemplul.

„M-am uitat doar în prima zi la meciuri. Mă simt ciudat să nu fiu la US Open. Totuși cred că a fost o decizie bună. Nu am niciun regret că nu m-am dus. Sper să joc cât mai bine la Roland-Garros, care rămâne prioritate. Sper să nu fie atât de greu cum se presupune că e la US Open”, a spus Simona Halep pentru TVR.

Număr record de românce la Roland Garros

România va avea un număr record de reprezentante anul acesta. 11 jucătoare vor merge la turneul din Franța. Printre acestea sunt Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (73 WTA), Sorana Cîrstea (77 WTA), Patricia Țig (88 WTA) și Ana Bogdan (89 WTA), Mihaela Buzărnescu sau Monica Niculescu. Ar putea fi și o a 12-a jucătoare dacă o altă sportivă se va retrage.
Dintre acestea, Simona Halep are cele mai bune rezultate la Roland Garros. A câștigat trofeul în 2018, iar în 2014 și 2017 a ajuns până în finală. La Roland Garros au mai triumfat doi români. Ilie Năstase și Virginia Ruzici.
La acest turneu și-au anunțat prezența mai multe nume importante din tenis, spre deosebire de US Open unde multe jucătoare au decis să nu meargă. Printre acestea sunt liderul mondial Ashleigh Barty, canadiana de origine română Bianca Andreescu (6 WTA), dar și Serena Williams (8 WTA).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: