Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, apariție WOW la botezul nepotului său

Simona Halep, apariție WOW la botezul nepotului său

GALERIE FOTO (7)

Simona Halep face furori cu aparițiile sale. Cel mai nou eveniment la care a participat a fost botezul nepotului său, Stere, copilul fratelui său.

Apariție de zile mari

Simona Halep a strălucit la evenimentul familiei sale, fiind însoțită de logodnicul ei, Toni Iuruc. Într-o rochie colorată și cu tocuri, regina de la Wimbledon, a atras zeci de priviri în jurul său. Nepotul ei a fost botezat Stere, după numele tatălui Simonei, iar nepoțica de cinci ani poartă numele Tania, ca mamei sportivei.

Simona Halep are o familie fericită

Sportiva noastră este o familistă convinsă și este foarte aproape de cei dragi. Ea nu lipsesește la niciun eveniment din familia sa și are o relație specială cu fratele și părinții săi.

Își dorește și ea copii

Simona Halep a declarat, în trecut, în repetate rânduri că își dorește să aibă cât mai mulți copii și cu siguranță că se va întâmpla acest lucru după ce se va retrage din cariera sa.

Cine este iubitul Simonei Halep

Cea mai bună tenismenă a lunii a fost însoțită la mare eveniment de logodnicul său, Toni Iuruc, cu care are o relație din iulie 2018. Cei doi au apărut în pozele de familie într-o postură extrem de drăgăstoasă, așa cum rar au fost văzuți, mai ales că Simona este extrem de discrete cu privire la viața sa personală.

Toni Iuruc este un om de afaceri arromân, în vârstă de 41 de ani, fiind norocosul care i-a cucerit definitiv inima Simonei Halep. Un singur lucru are să-i reproșeze Simona iubitului ei. Aceasta a povestit în podcastul BT Talks micile tabieturi pe care le are în relația cu iubitul său, menționând faptul că o enervează atunci când el îi aduce aminte în viața de cuplu că nu este la tenis.

Loading...