Redactia.ro
Home » Monden » Simona Nae, revenire spectaculoasă. Declarații din spatele carierei în muzică: „Am reușit să păstrez secret că sunt însărcinată și că sunt mamă”

Simona Nae, revenire spectaculoasă. Declarații din spatele carierei în muzică: „Am reușit să păstrez secret că sunt însărcinată și că sunt mamă”

GALERIE FOTO (3)

Solista Simona Nae, din generația Andrelelor și Alinei Sorescu și-a început cariera în emisiuni pentru copii precum „Abracadabra” sau „Feriți-vă de măgăruș”. Aceasta a revenit în atenția fanilor ei cu un nou single etn  și cu o veste!

Simona Nae a revenit după o lungă pauză în muzică 

Simona Nae a dat vestea cea mare! Ea este mămică de șase luni și recunoaște că ținut secret faptul că este însărcinată.

Într-un interviu acordat celor de la „click”, cântăreața a povestit faptul că s-a axat pe familie iar acum este pregătită să se întoarcă la ceea ce iubește, muzica.

„Reporter: Ai revenit după o pauză destul de lungă cu multe surprize atât muzicale, cât și în viața de familie. Pentru cei ce nu te cunosc, din noua generație, cum te ai descrie în câteva cuvinte?

Simona Nae: Sunt o persoană activă, prietenoasă, glumeață, sinceră și perseverentă și nu suport prefăcătoria și minciuna de fel.

Reporter: Tu și soțul tău sunteți părinți de puțin timp. Ați ținut secret sau s-a întâmplat să nu se afle?

Mi-am dorit mai mult să stau liniștită atât pentru mine cât și pentru bebe. Nu am vrut să mediatizez foarte mult sarcina.”

Ce nume i-a dat copilului, Simona Nae

Artista a povestit cum a decurs sarcina, ce pofte avut dar și ce nu mai ales pentru copilul ei.

„Reporte: Cum a fost perioada sarcinii?

Nu am avut perioade dificile în sarcină. Puțină greață, la început, în rest a fost bine.

Reporter: Ai poftit ceva pe perioada sarcinii?

Nu am avut pofte foarte exagerate însă am mâncat destul de multă ciocolată și dulciuri. Singura poftă mai atipică pe care am avut-o a fost pentru fructe de mare, ceea ce eu nu obișnuiesc să mănânc foarte des, pentru că nu îmi plac foarte mult însă în sarcină am avut poftă

Reporter: Cum îl cheamă pe bebe?

Pe băiețel îl cheamă Chriss Nicholas.

Reporter: Ați făcut botezul?

Am făcut botezul religios.”

Simona Nae, căsnicie fericită de 14 ani 

Îndrăgită cântăreață, a dat detalii despre cum s-a cunoscut cu soțul ei care are o căsnicie fericită de 14 ani, și a povestit faptul că am muncit foarte mult alături de el deoarece îi este și manager .

„Reporter: Tu și Bogdan, soțul tău care îți este și manager, de când sunteți împreună? Cum v-ați cunoscut?

Suntem împreună de 14 ani. Ne-am cunoscut prin intermediul internetului dintr-o joacă. Vorbind pe mircul de atunci am realizat că avem cunoștințe comune și am decis să ne întâlnim. Apoi totul a decurs de la sine.”

Simona Nae, despre folclorul autentic românesc 

Cântăreața a mărturisit că își dorește să aducă prin piesele ei atmosfera folclorului autentic românesc. Aceasta a mai dat detalii despre videoclipul noii piese lansate și despre de aglomerată este această perioadă pentru ea:

Reporter: În pandemie ai lucrat foarte mult internațional iar acum ai revenit cu o piesă nouă. Ce ne spui despre noua piesă?

Este un proiect la care am lucrat cu drag și mi-am dorit să fac și asta. Am cântat și cânt jazz, opera, pop, dance, dar am vrut să cochetez și cu muzică populară, pentru că am în suflet genul ăsta de când eram micuță și o ascult pe mama cântând prin casă piese frumoase din folclorul autentic românesc.

Reporter: Dar despre videoclip?

Videocliul a fost filmat în Tuzla. Pentru că piesa spune „Bate vântul”, am filmat într-o zonă cu eoliene că și ideea ce ducea în zona titlului piesei. Este un videoclip colorat, vesel, dar și nostalgic prin peisajele de la malul marii. Urmează o perioadă aglomerată plină de emisiuni, înregistrări concerte, filmări…”

Simona Nae, despre viața de artist în afara României 

Simona a povestit în ce țări a ajuns cunoscută prin intermediul pieselor ei dar și cu cine și-ar dori o colaborare muzicală:

„Reporter: Piesele tale în ce țări au ajuns să fie difuzate?

Am avut piese difuzate în Italia, Franța, Japonia, Ungaria.

Reporter: Cu cine ți-ai dori o colaborare?

Din mediul internațional masculin cu Michael Buble Bono, Sting Îl Volo, iar din cel feminin cu Celine Dion, Sade, Alicia Keys.”

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: