Redactia.ro
Home » Monden » Simona Sensual, amenințată de un bărbat. Vedeta a avut nevoie de ajutorul Poliției

Simona Sensual, amenințată de un bărbat. Vedeta a avut nevoie de ajutorul Poliției

Simona Sensual își dorește un copil

Simona Sensual, amenințată de un bărbat. Vedeta trăiește un adevărat coșmar de mai bine de cinci ani. Simona Sensual este hărțuită de un bărbat care o sună insistent și îi trimite mesaje. Recent, bruneta a apelat la ajutorul Poliției.

Simona Sensual, amenințată de un bărbat. Vedeta a avut nevoie de ajutorul Poliției

Simona Sensual, amenințată de un bărbat. Bruneta este hărțuită de un bărbat care o sună insistent și îi trimite mesaje de amenințare. Simona Sensual a primit primul apel telefonic de la acesta în urmă cu cinci ani, iar de atunci se luptă să scape de această hărțuire. Individul își schimbă des numerele și o contactează pe brunetă. Simona Sensual, pe numele real Simona Cristina Ștefania Suhoi a cerut ajutorul autorităților pentru a o ajuta în acest caz. Vedeta așteaptă acum ca Poliție să rezolve cazul și să îl prindă pe individ. Simona a explicat și motivul pentru care nu și-a schimbat numărul de telefon. ”Trăiesc un coșmar de cinci ani! Un individ mă hărțuiește fără oprire! Mă sună de pe mai multe numere de telefon. Am mers la Poliție, pentru că nu mai pot așa. Nu mi-am schimbat numărul de telefon pentru că toate afacerile și asociații sunt legați de numărul acesta de telefon”, avea să dezvăluie Simona Sensual, pentru CANCAN.RO.

În 2016, Simona Sensual a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care începuse să o terorizeze. Acesta a fost identificat, dar autoritățile nu au putut lua o măsură majoră. „L-au găsit, însă mi-au răspuns că în urma cercetărilor s-a stabilit că nu poate fi acuzat de hărțuire, că nu sunt probe suficiente”, spunea atunci Simona.

Simona Sensual este din București și a devenit cunoscută după ce a pozat în rubrica Fata de la Meteo, la fel care și multe alte vedete, printre care și Laura Cosoi. Aceasta a lucrat și în televiziune la Kanal D sau B1TV. De asemenea, bruneta a fost reporter special pentru Dan Capatos, la Antena 1. Ulterior, și-a început o carieră în muzică, dar a renunțat după o tentativă eșuată. . „Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, șase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viață mult mai frumoasă și mai liniștită lângă el.”, a declarat Simona Șuhoi.

Simona Trașcă, amenințată cu moartea de un individ

O altă vedetă cunoscută din showbiz-ul românesc se confruntă cu aceeași problemă pe care o are și Simona Sensual. Blondina este terorizată de un individ care se declară obsedat de ea. WSWimona a apelat la ajutorul autorităților pentru protecție, dar vedeta încă se simte în pericol.

„Acum două săptămâni, am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis «Da, am zis că o omor şi îmi asum!». Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă., a povestit Simona Traşcă, a povestit Simona Traşcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: