Redactia.ro
Home » Monden » Simona Sensual e ușa de biserica. Ce face fosta asistenta TV

Simona Sensual e ușa de biserica. Ce face fosta asistenta TV

GALERIE FOTO (2)

Dacă până nu demult făcea senzație pe sticlă în calitate de asistentă TV, acum, Simona Sensual declară că și-a schimbat complet viața. În plus, fosta vedetă TV a mă rturisit că l-a “cunoscut” pe Dumnezeu și că are o legătură specială cu acesta.

Simona Sensual, fosta asistentă TV care până de curând încingea mințile bărbaților, a decis că este cazul să schimbe direcția în viață. Astfel, Simona Suhoi ar fi găsit calea bisericii, lasând în urmă aparițiile provocatoare care au consacrat-o. Tânăra a dezvăluit că nu mai era satisfăcută de statutul de starletă, drept urmare, a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să se roage la Dumnezeu.

Simona Senzual are o afacere de succes

Pe lângă faptul că se roagă la Dumnezeu în fiecare zi, nu înainte de a fi îmbrăcată corespunzător, contrar imaginii din trecut, Simona Sensual, în vârstă de 36 de ani, se ocupa și de afaceri. Aceasta manageriaza cu succes o cofetărie sau mai exact o “fabrică de prăjiturele”, cum îi spune aceasta. ”E un fel de făbricuță de prăjituri. Asta e noua mea afaceri. Noi le fabricăm și pentru că țîn să iasă bine, eu sunt responsabila cu gustatul. Chestia asta are și dezavantaje, în sensul că trebuie s-mi petrec mult mai multe ore la sală, să nu devin pufi”, declara Simona pentru Wowbiz.

Mai mult decât atât, Simona se ocupă și de afacerea cu haine pe care o deține. Nici nu este de mirare, având în vedere că aceasta a terminat Facultatea de Studii Economice din București.

Simona Sensual nu mai este blondă

În plus, schimbarea radicală pe care a adoptat-o fosta vedetă TV se vede și în noua înfățișare. Pe lângă hainele care îi acoperă bustul generos, Simona a ales să renunțe la părul blond care a consacrat-o și să se vopsească brunet. Tot aceasta a declarat că își vă deschide în canal de YouTube unde va sta de vorbă cu preoți și duhovnici.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: