Redactia.ro
Home » Stil de viață » Simptome de sarcină. Cum știi că ești însărcinată. La ce să fii foarte atentă

Simptome de sarcină. Cum știi că ești însărcinată. La ce să fii foarte atentă

femeie insarcinata

Vrei să știi dacă ești însărcinată? Există câteva semne și simptome care pot anunța o sarcină. Ce e drept, întârzierea menstruației este cel mai important semn care spune că vei deveni mămică, însă poți afla acest lucru doar după efectuarea unui test de sarcină.

Un test de sarcină pozitiv îți poate da vestea cea mare încă din prima zi de întârziere a menstruație. Dar primele semne ale sarcinii îți pot spune că porți în pântece un viitor bebeluș.

Care sunt primele semne ale sarcinii

Așadar, primele semne ale sarcinii pot fi vagi, înșelătoare, însă poți afla dacă ești însărcinată chiar înainte de a merge la medicul specialist.

Bănuiești că ești însărcinată? Nu lipsesc semnele și simptomele care presupun că acest lucru este adevărat, fie că este vorba de un puls mai proeminent în gât sau de o poftă bizară de mâncare.

Unele semne timpurii ale sarcinii pot semăna cu o menstruație. De exemplu, după implantare, poate apărea o ușoară sângerare. Alte semne precoce ale sarcinii, inclusiv sensibilitatea sânilor sau sanii umflați, crampe menstruale, pot să semene cu simptomele PMS (sindrom premenstrual).

Alte semne că ești însărcinată

În plus, există câteva alte semne și simptome că ai putea fi însărcinată:

  • oboseală extremă – O sarcină aflată la început te poate face să te simți obosită. Asta în ciuda faptului că te odihnești bine. Poți ajunge aș simți nevoia să dormi mai mult, iar nivelul de energie este unul cu mult mai scăzut.
  • aversiune sau pofte de mâncare- nu poți suporta să guști, să miroși sau chiar să privești anumite alimente. Aceste aversiuni sunt comune, la fel ca și poftele de mâncare.
  • urinare frecventă – iată un alt indicator. Poți ajunge să resimți o senzație incontrolabilă și să mergi la baie mai mult ca oricând noaptea, la un interval scurt de timp.
  • un gust metalic în gură – A avea un gust metalic în gură este destul de comun, din cauza bolilor, a medicamentelor sau chiar a alergiilor alimentare. Cu toate acestea, sarcina poate provoca și această afecțiune.
  • ești mai emotivă – practic te copleșesc emoțiile și uneori te trezești că plângi din orice. Nu te îngrijora, totul e pe fond hormonal.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: