Redactia.ro
Home » Știri » Sindicalistul care susține protestul de „15 minute”. „Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi”

Sindicalistul care susține protestul de „15 minute”. „Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi”

Un sindicalist indeamna politistii sa participe la protestul de 15 minute

Vicepreşedinte Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a postat pe Facebook un anunț prin care susţine acțiunea omului de afaceri sucevean care a construit primul metru de autostradă din Moldova. El a propus ca toţi poliţiştii să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00.

„Înainte de a fi poliţist, sunt român. Înainte de a fi poliţist sunt bucovinean, sucevean, un simplu cetăţean al acestei ţări revoltat de ignoranţa conducătorilor, indignat de rânjetul sarcastic al celor ce ne-au umilit la propriu ani în şir, încurajaţi de indiferenţa şi neimplicarea noastră.

Iar când un seamăn reuşeşte, într-un mod cât se poate de inedit, să atragă atenţia cu privire la una dintre problemele reale ale societăţii, nu pot rămâne impasibil. Voi spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute”, a anunțat pe Facebook vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Bănică spune că, în semn de susţinere faţă de demersul suceveanului Ştefan Mandachi, poliţiştii din România ar trebui să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute.

Agenţii de polișie nu au voie să protesteze din cauza calităţii de funcţionar public.

„⚠️ ATENŢIE! Fiecare poliţist beneficiază, în timpul programului de lucru, de 20 de minute pauză de masă. Ce-ar fi ca toţi poliţiştii din această ţară să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, fix la ora 15.00? Nimic ilegal.

Doar că astfel ne vom putea manifesta şi noi, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, nemulţumirea generalizată, astfel vom putea fi #alături de un român cu iniţiativă. ⚠️ ? Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi, hai să ne unim. #Şîeu vreau autostrăzi în România…măcar una în Moldova! #share Vineri, 15 martie, ne luăm pauza de masă la ora 15.00, distribuie #şîtu să tragem acest semnal de alarmă!‼️”, a conchis liderul de sindicat.

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, a lansat o provocare pentru toți românii după ce a făcut un metru de autostradă în Moldova, la Suceava – să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat deja protestului de 15 minute.

Citește și: Decizia CCR: Bugetul de stat pe anul 2019 este constituţional

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: