Redactia.ro
Home » Stil de viață » Singură cu chirie în București, dar cu mobila ta? Află de serviciul de mutări mobilă

Singură cu chirie în București, dar cu mobila ta? Află de serviciul de mutări mobilă

serviciu mutari mobila

Dacă vânezi apartamentele nemobilate de închiriat fiindcă ai deja mobila ta, trebuie neapărat să apelezi la profesioniști care să te asigure pe partea de mutare a mobilei.

Ce sunt mutările de mobilă profesionale?

Sunt soluții mult mai convenabile pentru tine decât să apelezi pentru a te putea muta la vecini morocănoși, prieteni ocupați, șoferi dizgrațioși cu dubiță sau camion și inclusiv la rudele tale dacă locuiesc și ele în București.

Mobila aceea din lemn masiv, canapeaua mare din piele cu suportul de picioare și lada de dedesubt, corpul suspendat din bucătărie, poate dressingul dacă se găsește cineva să îl dezasambleze – toate pot fi mutate mult mai ușor de către profesioniști, vânjoși, politicoși, rapizi și eficienți, care nu fac mizerie mai deloc și care te scutesc de o maaare bătaie de cap.

În loc să rămâi datoare luni la rând către o întreagă serie de oameni care te-au ajutat, mai bine plătești un onorariu și te alegi cu un serviciu oferit de o companie specializată și care își folosește resursele generoase într-un mod inteligent și eficace. Îți place ideea?

Îți place cum sună serviciul de transport mobilă București?

Află mai jos câteva detalii. Ce presupune un asemenea serviciu?

  • Personal calificat (instruit, cu experiență, capabil d.p.d.v. fizic, ce muncește inteligent)
  • Produse de ambalare (de calitate și suficiente, chit că este vorba de folii, chit de cutii)
  • Camion potrivit (apropo de capacitatea de tonaj care se impune în transportul mobilei)
  • Dezasamblare (și reasamblare, așa că vei scăpa de șuruburi, cepi și alte lucruri asemenea)
  • Asigurare facultativă (dacă ai opere de artă, multe oglinzi, lucruri fragile și ții mult la ele)

Mutarea de mobilă, un serviciu adaptat nevoilor tale

Firmele de mutări mobilă din București există de multicel, așa că nu inventează nimeni apa caldă – sau poate găsim o altă comparație pentru Capitală. Deși există de ani buni și unii dintre clienți persoane fizice și persoane juridice sunt clienți fideli unei companii de mutări sau alteia, părerea generală e că acest serviciu este destinat numai celor care își permit.

Însă raportul beneficii-cost este unul foarte bun dacă luăm ca exemplu firma de mutări Relocat. Poate că a muta mobilă dintr-un apartament în altul prin București nu este cea mai profitabilă activitate a firmei, dacă ținem cont că aceasta se ocupă și cu relocări de firme, și cu mutări internaționale, dar simplul fapt că prestează acest serviciu inclusiv pentru tine sigur te va ajuta în cel mai bun mod. Altfel, să coordonezi tu singură o mutare, făcând cinste și rămânând datoare, chinuindu-te, plângând de stres și epuizare, sună chiar mai costisitor…

În concluzie, este bine că ai aflat acum de existența serviciului de mutări pentru mobilă și acum știi că poți contacta la momentul potrivit o firmă care se ocupă cu asta, ca să te muți mai ușor cu chirie dacă ai bagajul de mobilier după tine și nu vrei să renunți la el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: