Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Singura persoană care a participat la ziua bunicii — după ce i-am văzut lacrimile, i-am dat familiei mele o lecție

Singura persoană care a participat la ziua bunicii — după ce i-am văzut lacrimile, i-am dat familiei mele o lecție

În ziua în care bunica mea ne-a invitat pe toți la aniversarea ei, nu mă așteptam ca familia mea să facă ceea ce a făcut! Bunica a fost profund rănită de absența lor, iar eu nu puteam să las acest lucru nepedepsit. Așa că mi-a venit o idee care i-a pus la punct pe toți cei care au lipsit.

Povestea mea începe dureros, dar se termină cu un final mai bun decât mă așteptam. Totul se învârte în jurul bunicii mele, care este cea mai bună și mai iubitoare persoană pe care o cunosc. Această femeie extraordinară ne-a crescut pe mine și pe frații mei, în timp ce părinții noștri erau ocupați cu divorțul.

Cu ocazia aniversării ei de 83 de ani, în loc să planificăm noi ceva special pentru ea, bunica a organizat singură un brunch la ea acasă! În ciuda problemelor de sănătate, s-a trezit în zori să coacă pâine și prăjituri. De parcă nu era suficient, bunica a trimis invitații cu o săptămână înainte, pe care le-a desenat și scris de mână, chiar dacă îi tremurau mâinile.

În ziua petrecerii, am ajuns cu 10 minute întârziere din cauza serviciului, dar cu cadoul pregătit din timp. Când am intrat, am găsit-o pe bunica strângând masa și turnând cafeaua în chiuvetă. Confuză, am întrebat-o ce s-a întâmplat și unde sunt toți ceilalți. Cu un nod în gât, bunica mi-a mărturisit că nimeni nu venise.

Mi s-a rupt inima și simțeam cum îmi fierbe sângele văzând lacrimile din ochii ei. Toți din familie promiseseră că vor veni, dar niciunul nu a avut decența să se țină de cuvânt. Așa că, în timp ce o îmbrățișam pe bunica, am pus la cale un plan de răzbunare. Bunica nu avea să știe, dar pentru mine devenise ceva personal.

După ce am petrecut puțin timp cu ea, am ieșit afară și am început să fac câteva apeluri. Am sunat-o pe mama și pe ceilalți membri ai familiei, spunându-le că bunica a căzut și a ajuns la spital. Am accentuat cât de mult ar fi putut fi evitat dacă ar fi fost acolo la brunch. Le-am cerut chiar bani pentru facturile medicale inventate.

În scurt timp, am strâns o sumă frumoasă și am folosit-o pentru a-i face bunicii mele o surpriză: o vacanță la o destinație la care a visat mereu. Așa i-am oferit bunicii mele aniversarea pe care o merita, iar familia mea a învățat o lecție dură.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect