Redactia.ro
Home » Monden » Singurele cuvinte pe care le-a rostit Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină, la volan

Singurele cuvinte pe care le-a rostit Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină, la volan

Laurențiu Mocanu, zis şi Guess Who, ar fi căzut testul cu aparatul DrugTest, pe care poliţiştii i l-ar fi făcut în trafic. Artistul ar fi fost prins pozitiv la cocaină.

Apoi, rapperul de 37 ani a fost condus de către autorități la sediul INML, pentru prelevarea de probe biologie, care vor indica dacă într-adevăr cântărețul se afla la momentul respectiv sub influența.

Guess Who, „zgârcit” cu declaraţiile

La ieșirea de la audierile de la Brigada Rutieră București rapperul nu a vrut să facă prea multe declarații în fața presei.

„Nu am nimic ce să vă declar. Să așteptăm rezultatele. O zi bună”, a spus el către reporterii adunaţi acolo.

Impresarul zice că nu ştie nimic

La fel de misterios a fost şi Bogdan Niță, impresarul artistului. Agentul spune că nici el nu ştie nimic.

„Abia acum am aflat. Acum două minute am aflat. N-am nicio declaraţie pentru că nu ştiu despre ce e vorba. Nu este genul de artist care să consume”, a spus impresarul lui Guess Who.

Ce a transmis Poliţia?

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: