Redactia.ro
Home » Știri » Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch. Iată detaliile!

O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava

În localitatea Siliștea Nouă din orașul Dolhasca, situat la granița județelor Botoșani și Suceava, a fost descoperit un cadavru înfășurat în bandă scotch. Acest caz sinistru a alertat autoritățile și a creat valuri în comunitatea locală.

Mai exact, descoperirea a fost făcută în urmă cu câteva ore de o femeie care mergea pe marginea drumului. Inițial, martora a crezut că este vorba despre un pachet sau un colet înfășurat în scotch, dar și-a dat rapid seama de adevărata natură a obiectului.

Răzbunare de tip mafiot?

Femeia a sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție atât din Botoșani, cât și din Suceava. Polițiștii încearcă acum să stabilească identitatea cadavrului, dar și circumstanțele care au dus la această situație alarmantă.

Oamenii legii suspectează o posibilă răzbunare de tip mafiot. Ancheta este în plină desfășurare, și detalii suplimentare sunt așteptate în zilele următoare.

Astfel, acest incident sinistru aduce în atenție importanța vigilanței și a raportării rapide a oricărei situații suspecte. Comunitățile din Botoșani și Suceava sunt ținute în alertă, și speră într-o rezolvare rapidă și eficientă a cazului.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: