Redactia.ro
Home » Stil de viață » Siropul natural care face minuni! Regenerează memoria, auzul, văzul și arde grăsimile

Siropul natural care face minuni! Regenerează memoria, auzul, văzul și arde grăsimile

Amestecul natural care face minuni. Siropul care devine eficient, mai ales dacă mergi și 10-15 minute pe zi. Consumul acestui amestec este foarte bun atunci când vine vorba de văz, auz și arderea grăsimilor.

Ingredientele amestecului care face minuni

Principalul ingredient al acestui amestec este hreanul proaspăt, care este bogat în vitamina C, potasiu, vitaminele B1, B2 si B6, fier, magneziu și fosfor. Hreanul accelerează metabolismul, reduce oboseala și ajută la dezvoltarea în stomac a florei bacteriene benefice.

Ingrediente:

  • 100 de grame de hrean
  • 4 lămâi
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 1 bucata de radacina de ghimbir (2 cm).

Mod de preparare

Pentru acest amestec este nevoie de un blender, pentru a amesteca bine hreanul cu ghimbirul. Se stoarce bine sucul de lămâie, iar apoi se toarnă și el în blender. Omogenizează bine ingredientele timp de aproximativ 2-3 minute. Apoi trebuie să adaugi 3 linguri de miere și 2 lingurite de scortisoara, apoi omogenizeaza încă o dată preparatul până ce capătă consistența unui sirop. În ultimă fază trebuie să torni siropul obținut într-un borcan sau un alt recipient din sticlă.

Trebuie să iei pe zi o lingură sau două, înainte de mese. Repetă acest procedeu timp de 3 săptămâni. Apoi fă o pauză de câteva zile. Rezultatele sunt uimitoare, cu siguranță.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: