Redactia.ro
Home » Monden » Sișu s-a pocăit! Rapperul are o relație specială cu divinitatea: „Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață!”

Sișu s-a pocăit! Rapperul are o relație specială cu divinitatea: „Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață!”

GALERIE FOTO (3) Sișu s-a pocăit! Rapperul are o relație specială cu divinitatea

Sișu s-a pocăit! Tudor Sișu, colegul de trupă al lui Puya a luat calea credinței după ce a petrecut șase ani la închisoare. Deși a fost condamnat din cauza drogurilor și a altor ilegalități, rapperul și-a creat o relație specială cu Dumnezeu.

Sișu s-a pocăit! Rapperul are o relație specială cu divinitatea: „Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață!”

Sișu s-a pocăit! În momentul în care dau de greu, multe persoane apelează la ajutorul lui Dumnezeu, căindu-se pentru greșelile făcute. Același lucru l-a făcut și rapperul Tudor Sișu, care a petrecut șase ani în închisoare din cauza drogurilor. După ce a ieșit din pușcărie în 2013, Sișu a luat calea credinției, iar de atunci, viața lui s-a schimbat radical.

Colegul de trupă al lui Puya a renunțat definitiv la droguri și la alte ilegalități și a decis să devină un alt om. Rapperul a declarat că divinitatea l-a ajutat să treacă peste toate problemele, pentru că în astfel de momente, toți prietenii l-au părăsit. Așadar, artistul a luat decizia de a se pocăi. ”Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. În momentul în care am schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață!”, a spus Tudor Sișu.

Rapperul a declarat că a luat această decizie după ce a ieșit din închisoare și a discutat cu un preot care i-a schimbat viziunea despre lume. “Am făcut sacrificii şi am dezamăgit oameni. Un tânăr, preot, m-a oprit pe stradă si m-a întrebat de ce nu vin la biserică. Eu i-am zis de ce să o fac, dacă Dumnezeu este peste tot, chiar şi la mine în cameră, când mă rog. El mi-a zis că am dreptate, că Dumnezeu este peste tot, şi l-am întrebat de ce să mai vin. El mi-a arătat atunci o baltă cu apă murdară si m-a întrebat dacă mi-e sete, beau din ea? Eu atunci am zis nu, normal, am apă curată la robinet. El mi-a zis: “Vezi? De aia trebuie să vii la biserică! Să nu bei din baltă. Vii să bei apă curată!”, a mărturisit cântăreţul.

Sișu, despre prima condamnare la închisoare

În vârstă de 43 de ani, Sișu a fost nevoit să treacă peste multe greutăți de-a lungul anilor. Acesta a fost condamnat de trei ori la închisoare, pentru cinci ani și jumătate, aproape șase. A treia condamnare a fost cea mai grea pentru artist, pentru că deja își formase o familie. Invitat la podcastul Youtube Happyfish, Sișu a vorbit despre viața sa din spatele gratiilor. „La 25 de ani, a fost o prostie prima oară, prostia legii. Am fost la pușcărie atunci pentru că nu cunoșteam foarte bine legea și am zis o tâmpenie, negândindu-mă la consecințe. Le-am spus că eram eu cu un prieten, că ne-am drogat împreună. Îl arestaseră mai întâi pe el, au găsit niște convorbiri și cu mine și m-au chemat și pe mine la Târgoviște la audieri A doua oară, soția unui amic a purtat un microfon, noi eram într-un grup care consuma droguri și au fost mai multe discuții. Eram 20 și ceva de inși acolo. Unii au fost achitați, unii au fost condamnați (…)”, adeclarat artistul la podcast.

Tudor Sișu face parte din trupa hip hop La Familia, pe care a fondat-o în urmă cu mai bine de 20 de ani alături de prietenul său, Puya. Multe dintre piesele sale au fost în topurile din România și în prezent continuând să fie fredonate de tineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: